BLOG.

De horeca is weer open: zo vind jij de leukste horecabaan

Cafés en restaurants zijn weer tot 22:00 open voor een hapje en een drankje. Horecazaken staan te popelen om gasten te ontvangen, maar waar zij nog meer behoefte aan hebben, is nieuw personeel. Ben jij op zoek naar een baan in de horeca? Lees hier hoe je via JAM! snel een horecabaan vindt die precies bij jou past.

Horecazaak Thibeau in Nijmegen zoekt momenteel ook nog een aantal medewerkers via JAM!

Vacatures in overvloed

Lijkt het jou heerlijk om in de bediening te werken en het verwelkomende gezicht voor alle gasten te zijn? Of sta jij veel liever in de keuken om de beste gerechten te bereiden? Wij hebben voor ieder wat wils, bij horecazaken door heel Nederland.

Zo staan er meerdere functies open bij Renato’s Bloemendaal aan Zee, kun je sous chef of medewerker bediening worden bij Thibeau in Nijmegen of aan de slag bij Central Park in Voorburg. Kom anders gasten blij maken in Amsterdamse sferen bij De Bekeerde Suster en De Beren in Noord, of als floormanager bij Bertmans in Rotterdam!

Op onze vacaturepagina staan alle openstaande functies. En staat hier geen horecazaak tussen staat die je aantrekt, of niet in de buurt van jouw woonplaats is, stuur recruitment@jamhoreca.nl een mail. Dan gaat onze Recruitment-afdeling met jouw specifieke wensen aan de slag!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JAM! (@jamhoreca)

De Bekeerde Suster zoekt bedieningsmedewerkers bij hun café op de Nieuwmarkt

Doorgroeien in je baan via JAM!

Alle JAM! medewerkers hebben toegang tot cursussen via ons interactieve horecaplatform de JAM! Academy. Je kan hier allerlei interessante kennis opdoen of bijspijkeren; van een cursus Gastvrijheid, tot een cursus Snijtechnieken, tot een cursus Cocktails! Ontdek hier de mogelijkheden. 

Een fragment van de JAM! Academy cursus gastvrijheid

De leukste horecabaan vindt jóu

Wil je liever dat horecazaken naar jou toe komen met een baanaanbod? Via JAM!’s zusterbedrijf Deats is het mogelijk om jouw wensen aan te geven. Vervolgens solliciteren werkgevers op jou, in plaats van jij op hen. 

Hoe dat precies gaat? Werkgevers bekijken jouw profiel, zien jouw wensen, en als ze hiermee akkoord gaan kunnen ze jou liken. Het is dan aan jou om te beslissen of de zaak je bevalt, en om de uiteindelijke match te maken. Lees hier over Babette, die jou is voorgegaan en helemaal op haar plek zit bij Brouwerij Troost.

Houd ons in de gaten

Volg ons vooral ook op Instagram, Facebook en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste vacatures, vette zaken die open gaan en nieuwe concepten die in de horeca opdoen. En check ook onze nieuwspagina. Zo schreven we onlangs over de vijf leukste horecazaken in Nijmegen waar je beslist eens moet eten.