Wij hebben een groot personeelsbestand. Voor uitbetalingen zouden wij een fulltime medewerker op kantoor moeten hebben. En dat besteden wij liever uit.

Jasper Jaspers, Clubmanager

Uitbetalingen van groot personeelsbestand

AIR Amsterdam is een begrip onder de nachtclubs op zowel nationaal als internationaal niveau, en is gevestigd in het hart van het Amsterdamse uitgaansgebied. Jasper Jaspers is Clubmanager bij AIR Amsterdam. AIR besloot een payrollpartner in te zetten om werkdruk te verminderen, legt Jasper uit. “Wij hebben een groot personeelsbestand. Voor uitbetalingen zouden wij een fulltime medewerker op kantoor moeten hebben. En dat besteden wij liever uit.”

Goede deal

AIR kwam terecht bij JAM! en merkte de persoonlijk service op. “Wij waren in contact met Jonathan en Minke, en zij hebben een goede deal voor ons geregeld.” Voor een aantrekkelijke prijs, bood JAM! een werkdrukvermindering en payrollservices die het ondernemen makkelijker maakten. De samenwerking verliep meteen fijn, legt Jasper uit. “Heel fijn; de lijntjes zijn kort, en we kunnen voor elke vraag altijd terecht.”

Uitbesteding personeelsadministratie

JAM! heeft de personeelsadministratie uit handen genomen voor AIR. En de services, legt Jasper uit, “worden altijd adequaat geregeld.” Jasper beschrijft dat JAM! veel vertrouwen biedt aan de organisatie van AIR, wat voor hem de service uniek maakt. “Bij JAM! luisteren ze goed en staan ze altijd voor je klaar. En dat is eigenlijk alles wat je wilt van een payrollpartner.”

In een oogopslag