BLOG.

Nieuwe aanwinst voor Eindhoven: JAM!’s relatie The Harbour Club

Sinds begin april van dit jaar kan je in het Zuiden ook terecht voor de beste kwaliteit vis- en vleesgerechten. JAM! relatie The Harbour Club opent zijn deuren voor Eindhovenaren en omstreken.

Van 0 tot 100 opgebouwd

The Harbour Club Eindhoven zit in een oude boerderij en heeft een grote make-over gehad. General manager Joël Oostdam vertelt dat ze het oude pand vanaf 0 hebben opgebouwd tot 250 zitplaatsen, twee private dinings en een eigen parkeerplaats. ‘Toen we er voor het eerst binnenkwamen, was het één grote ravage,’ zegt Oostdam. ‘We hebben het helemaal gestript en ging alles er nieuw in, van de vloeren tot het dak.’ En nu is het een prachtlocatie, waar je terecht kan voor lunch of diner met een uitzicht op de Karpendonkse Plas. 

The Harbour Club zit in een oude langgevelboerderij.

Een superstart

De zaak in Eindhoven loopt heel goed, stelt Joël Oostdam. Er komen veel reserveringen binnen. Logisch ook, met hun concept en het kwalitatief supergoede eten. Vooral de sushi en de taco’s zijn hardlopers. Ben je in Eindhoven, dan moet je hierheen om de spicy tuna maki, soft shell crab maki of avocado feta tacos te proeven. Of allemaal.

De samenwerking met JAM!

The Harbour Club werkt al sinds 2018 samen met JAM!. CFO Jordi van der Geest kreeg JAM! aangeraden van financieel horeca-adviseur Maikel Lindewegen van 402. Na het vergelijken van tarieven en kostprijzen kon de samenwerking beginnen! Van der Geest: ‘Ik heb alles veel beter onder controle, en alle contracten zijn goed geregeld en ingediend. Dat maakt het werk efficiënter, waardoor wij ons kunnen focussen op wat we moeten doen.’ 

Het eten bij The Harbour is van hoge kwaliteit en erg gewild; het openen van een nieuwe locatie was haast noodzakelijk!

Op de hoogte blijven?

JAM! werkt al jaren samen met horecazaken zoals The Breda Group, Renato’s en The Harbour Club. Kom er meer over te weten via onze nieuwspagina en social media (Instagram, Facebook, LinkedIn). Zo lees je hier over onze relatie De Veganees, een duurzame streetfood hotspot in Amsterdam-West.