BLOG.
terras van de nacht

Nog één keer losgaan bij Terras van de Nacht

Het zomerseizoen is helaas tot zijn einde gekomen. Heb jij toch nog last van terras- en knaldrang? Bij het pop-upterras van Terras van de Nacht kun je dit eerste weekend van oktober voor een laatste keer losgaan. Het Amsterdamse nachtleven wordt hier mogelijk gemaakt door Stichting van de Nacht. De stichting staat voor het samenbrengen van gelijkgezinden op evenementen waar de creativiteit en cultuur bloeit. JAM! is blij met zo’n toffe samenwerking!

terras van de nacht

Foto door Liske Photography

Hét pop-upterras

Stichting van de Nacht is tot stand gekomen aan het begin van de coronacrisis. Eigenaar Denzel was al actief in de evenementenbranche; hij voorzag evenementen van locaties. Toen corona het land binnensloop, viel dit werk stil. Er moest worden aangepast, en dat lukte ook! De stichting ging allerlei toffe samenwerkingen aan, bijvoorbeeld met Apenkooi events en ID&T. Zo hebben ze het voor elkaar gekregen om de festivalvervanger voor de zomer van 2021 te worden. 

Op dit botanische stadsstrand is van alles te beleven. Dansen op je favoriete tunes, en bordspellen spelen als je daar moe van bent geworden. Of genieten van echte Italiaanse pizza, de lekkerste bieren en zomerse cocktails.

terras van de nacht

Foto door Liske Photography

Definitieve afsluiting van de zomer

Nog geen plannen dit weekend? Terras van de Nacht houdt dit weekend hun definitieve afsluiter. De Zomerfinale die op één en twee oktober zal plaatsvinden, belooft geweldig te worden. Met de huidige versoepelingen zal er volop gedanst, gesprongen, gezongen en geknuffeld kunnen worden. ‘Er komt een live muzikaal programma, met onder andere Brass Rave Unit en Trafassi,’ vertelt Denzel. ‘Voor de regen hoef je bovendien niet te vrezen, want we zijn overdekt.’

‘Na de Zomerfinale dit weekend gaan we in winterslaap,’ zegt Denzel. Stichting van de Nacht openbaart in maart 2022 hun toekomstplannen. Wij kunnen nu al niet wachten!

terras van de nacht

Foto door Liske Photography

Volg je ons al?

Inmiddels doet JAM! de HR voor al ruim 342 relaties. Ben je benieuwd waar onze horecarelaties zich zoal mee bezighouden? Bekijk dan onze nieuwspagina, waar geregeld nieuws uit de branche op wordt gedeeld! Onlangs interviewden we chef’s manager Jorane Cuppen, die pleit voor een podiumplek voor koks. Natuurlijk hebben we ook nog social media pagina’s (Facebook, Instagram, LinkedIn) die je kan checken.