Hey horecaondernemer!

Salarisadministratie uitbesteden?

Besteed je salarisadministratie en werkgeversrisico uit

Richt je volledig op je zaak en de binding met je personeel, zonder om te kijken naar papierwerk, verzuim en juridische kwesties

Bespaar tijd en geld met JAM!'s efficiënte aanpak en scherpe tarieven

all-in tarief

Waarom je salarisadministratie uitbesteden bij JAM!?

Omdat wij alles voor minder kosten doen dan wanneer je de salarisadministratie zelf regelt. Én met minder gedoe. You can have it all! Wij hanteren het scherpste all-in salarisadministratie tarief en doen niet aan kleine lettertjes of extra fees. Want jij zet toch ook gewoon de prijs op je menukaart?

Geen losse kostenposten meer

Je krijgt van ons gewoon een factuur met daarin al jouw loonkosten. Daardoor krijg je niet meer te maken met losse kosten voor pensioen, verzekering, vakantiegeld, belastingen of sociale premies. Lekker overzichtelijk!

Geen risico's en gedoe meer

Want die nemen wij van je over. Bovendien halen we alle mogelijke subsidies terug en optimaliseren we alle premies. Zo bespaar je geld door je salarisadministratie uit te besteden. Hoe lekker is dat!

Persoonlijke sparringspartner voor al je personeelskwesties

En dan bedoelen we ook echt alle kwesties. Denk aan verzuim, ziekte en ontslag. Jij en jouw medewerkers hebben vaste contactpersonen binnen JAM! die op ieder moment klaar staan om jouw vragen te beantwoorden. Scheelt enorm veel uitzoekwerk en geregel.

Ondersteuning bij wet- en regelgeving

Wij hebben alle kennis van cao's, arbeidsvoorwaarden en wet- en regelgeving. JAM! werkt voor 350 horecaondernemingen met ruim 8000 medewerkers. Bekijk hier wat zij vinden van de samenwerking. Want waarom zou je het wiel opnieuw uitvinden als wij dat allang gedaan hebben?

Doe de bespaarcheck

Vul 6 simpele vragen in en ontdek jouw besparing!

Wat onze klanten zeggen

“De samenwerking met JAM! is perfect, omdat ze meedenken, flexibel zijn en ons veel stress uit handen nemen.”

Ron Blaauw

Eigenaar, Ron Gastrobar

"Wij zijn gegroeid en hoeven ons bij JAM! niet zorgen te maken om de achterkant van ons personeelsbestand. Ik had mijn werk niet kunnen doen zonder hen."

Geoffrey Weideman

Mede-eigenaar, Brouwerij Troost

"De samenwerking met JAM! haalt onze personeelskosten naar beneden, omdat we sneller schakelen en ons meer focussen op de dingen waar we goed in zijn."

Kim Lakho

Mede-eigenaar, Renato's

"Onze overstap van een andere payroller naar JAM! voelt erg goed. Het heeft ons heel veel loonkosten gescheeld, en we werken leuk samen."

Ilja Raake

Personeelszaken en administratie, UMH Group

Meer weten over salarisadministratie uitbesteden?

Ontvang jouw persoonlijke aanbod binnen 24 uur per mail!

"*" geeft vereiste velden aan

  • Volledige naam**
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • logo SNA