VERZUIM MANAGEMENT VOOR DE HORECA.

Wat is de verzuim management service van JAM!?

Met ons Verzuim Management kun jij je richten op het welzijn van je medewerkers, zonder hier achter de schermen nog mee bezig te hoeven zijn. Bovendien hanteren wij een preventieve aanpak, waarmee we uitval een stap voor zijn.

We regelen:

Voor een fractie van de prijs die het je kost als je zelf alles regelt. JAM! hanteert het scherpste payroll tarief all-in, zonder extra fee dus.
Verzuim management horeca

Ziekteverzuim leidt tot veel kopzorgen en bemoeilijkt relatie met personeel

  • Ziekte kost veel geld en zorgt voor verminderde productiviteit.
  • Voldoen aan alle vereisten van de Wet Verbetering Poortwachter is haast onmogelijk voor kleine organisaties.
  • Inzet bedrijfsartsen en andere verplichte re-integratiestappen zijn prijzig en tijdrovend.
JAM! zorgt ervoor dat jij geen omkijken meer hebt naar de zorg voor zieke medewerkers. Met onze hands-on aanpak weten jij en je zieke medewerkers waar jullie aan toe zijn.
JAM! horeca payroll specialist

De voordelen van JAM!

Ziekteverzuim reductie tot wel 50% op jaarbasis

Door onze pragmatische werkwijze voorkomen en minimaliseren wij ziekteverzuim. Wij signaleren vroeg alarmerende situaties, voeren gesprekken met jou en de medewerker en bieden hulp. Jouw verzuim vermindert daardoor tot wel 50% per jaar.

Snelle aanpak door in-house Casemanager en bedrijfsarts

Met een interne Casemanager en een vaste bedrijfsarts schakelen wij snel met jou als klant. Hierdoor weet jij op ieder moment hoe het verzuimproces van jouw zieke medewerkers eruitziet.

Wettelijke verplichtingen leveren geen werk of zorgen meer

Wij leven met onze verzuimaanpak de uitgebreide Wet Verbetering Poortwachter na. Jij hoeft je hierdoor nooit meer zorgen te maken om de kleine letters of verplichtingen en hebt hier ook geen werk meer aan.

Scherpe prijs met vaste omrekenfactor

JAM! hanteert een vaste omrekenfactor per gewerkt uur, zodat je nooit wordt geconfronteerd met een naheffing. Dat geldt ook bij (langdurige) ziekte, vakantiedagen, vakantiegeld en dergelijke. Onze factor is all-in.

Ron Blaauw

‘De samenwerking met JAM! is perfect, omdat ze meedenken, flexibel zijn en ons veel stress uit handen nemen.’

Brouwerij Troost

‘Wij zijn gegroeid en hoeven ons bij JAM! niet zorgen te maken om de achterkant van ons personeelsbestand. Ik had mijn werk niet kunnen doen zonder hen.’

AIR Amsterdam

‘Wij hebben een groot personeelsbestand. Voor uitbetalingen zouden wij een fulltime medewerker op kantoor moeten hebben. En dat besteden wij liever uit.’