HR MANAGEMENT
VOOR DE HORECA.

Hoe werkt het HR Management van JAM!?

Wij zijn jouw persoonlijke sparringpartner en denken mee over iedere HR kwestie. Wij focussen puur op de horecasector, waardoor we de juiste vakkennis paraat hebben. Ook jouw personeel kan bij ons terecht voor vragen. Ons HR team zit elke dag klaar om jou en je medewerkers verder te helpen.

We regelen:

Voor een fractie van de prijs die het je kost als je zelf alles regelt. JAM! hanteert het scherpste payroll tarief all-in, zonder extra fee dus.
HR Management horeca

Het horeca-ondernemerschap vereist te veel parate kennis

  • Je loopt tegen problemen aan, maar weet niet hoe je dit zelf moet oplossen.
  • Zieke of disfunctionerende medewerkers vallen onder jouw verantwoordelijkheid.
  • Je weet niet waar je op moet letten bij het aannemen van nieuw personeel.
  • Alle kennis moet je bij verschillende partijen vandaan halen, wat veel tijd kost.
JAM! biedt je advies in de vorm van parate kennis over allerlei verschillende HR zaken, zodat jij snel de beste keuzes kunt maken.
JAM! horeca payroll specialist

De voordelen van JAM!

Geen rompslomp met personeel

Jouw personeel kan bij ons terecht voor alle vragen over hun contract. Hierdoor bespaar jij tijd en kun jij je focussen op een goede relatie met je personeel.

Geen uitzoekwerk meer op het gebied van HR

Jij kunt simpelweg je meest uiteenlopende HR kwesties bij ons neerleggen via mail, telefoon of WhatsApp. Jouw vaste contactpersoon gaat dan direct voor je aan de slag.

Eén partij met oplossingen waar je zelf nog niet aan had gedacht

Door onze focus op de horeca, profiteer jij van onze parate kennis. Wij geven oplossingen over zaken, al voordat jij ergens aan gedacht hebt.

Scherpe prijs met vaste omrekenfactor

JAM! hanteert een vaste omrekenfactor per gewerkt uur, zodat je nooit wordt geconfronteerd met een naheffing. Dat geldt ook bij (langdurige) ziekte, vakantiedagen, vakantiegeld en dergelijke. Onze factor is all-in.

Ron Blaauw

‘De samenwerking met JAM! is perfect, omdat ze meedenken, flexibel zijn en ons veel stress uit handen nemen.’

Brouwerij Troost

‘Wij zijn gegroeid en hoeven ons bij JAM! niet zorgen te maken om de achterkant van ons personeelsbestand. Ik had mijn werk niet kunnen doen zonder hen.’

AIR Amsterdam

‘Wij hebben een groot personeelsbestand. Voor uitbetalingen zouden wij een fulltime medewerker op kantoor moeten hebben. En dat besteden wij liever uit.’