OPLEIDINGEN EN TRAININGEN VOOR DE HORECA.

Wat zijn de opleidingen en trainingen van JAM!?

Goed geschoold personeel is cruciaal voor jouw horecazaak. Door opleidingen en trainingen aan te bieden, groeien jouw medewerkers door en krijgen ze meer binding met je bedrijf. Bovendien put je uit een grotere poule aan kandidaten door minder geschoold personeel aan te nemen en henzelf op te leiden.

We regelen:

Voor een fractie van de prijs die het je kost als je zelf alles regelt. JAM! hanteert het scherpste payroll tarief all-in, zonder extra fee dus.

Geschoold personeel is schaars en opleidingen zijn prijzig

  • Goed opgeleid personeel vinden in de krappe arbeidsmarkt is ontzettend lastig.
  • Horeca-opleidingen zijn prijzig en vaak niet in de buurt.
  • Het kost veel moeite om zelf de juiste horeca-opleidingen uit te zoeken.
JAM! verzorgt online en in-house opleidingen en kan de kosten voor externe scholing betalen. Ook hebben jouw medewerkers toegang tot de online JAM! Academy. Zo houd jij je personeel gemotiveerd en gewaardeerd en stijgt de kwaliteit op de werkvloer.
Horeca trainingen

De voordelen van JAM!

Online JAM! Academy met mogelijkheid tot maatwerk

De JAM! Academy traint jouw personeel geheel gratis met leerzame horecacursussen. Jij kunt inzien wat de resultaten van je medewerkers zijn. Bovendien heb je de mogelijkheid tot een custom-made horecatraining voor jouw zaak, gecreëerd met de nieuwste software.

Scholingspotje die je naar eigen inzicht inzet

Wij bieden jou een scholingsbudget voor jouw personeel. Hierdoor motiveer je je medewerkers en versterk je jouw team enorm.

In-house horeca-opleidingen

Wij verzorgen opleidingsdagen voor jouw personeel. Jij schrijft ze in, wij regelen de rest. Dit bespaart jou ontzettend veel tijd en uitzoekwerk.

Scherpe prijs met vaste omrekenfactor

JAM! hanteert een vaste omrekenfactor per gewerkt uur, zodat je nooit wordt geconfronteerd met een naheffing. Dat geldt ook bij (langdurige) ziekte, vakantiedagen, vakantiegeld en dergelijke. Onze factor is all-in.

Ron Blaauw

‘De samenwerking met JAM! is perfect, omdat ze meedenken, flexibel zijn en ons veel stress uit handen nemen.’

Brouwerij Troost

‘Wij zijn gegroeid en hoeven ons bij JAM! niet zorgen te maken om de achterkant van ons personeelsbestand. Ik had mijn werk niet kunnen doen zonder hen.’

AIR Amsterdam

‘Wij hebben een groot personeelsbestand. Voor uitbetalingen zouden wij een fulltime medewerker op kantoor moeten hebben. En dat besteden wij liever uit.’