Deats Recruitment

Deats is partner van JAM!. Deze vernieuwde manier om aan een baan in de horeca te komen, draait het sollicitatieproces om.

Snel & makkelijk
Jij solliciteert op horecatoppers die openstaan voor een volgende stap, of terug willen keren naar de horecabranche. En dat zelfs voordat ze zelf actief op zoek gaan.

Kwaliteit kandidaten
Wij stellen de wensen van het personeel centraal. Daarom maakt veel horecatalent een profiel bij ons aan – desgewenst anoniem.

Hedendaagse oplossing
Deats is dé oplossing voor het vinden van horecatoppers. Zie het als een combinatie van LinkedIn en een datingapp, speciaal voor de horeca en het personeel!


deats recruitment jam

Horecatalent is schaars door corona

Bijna 90.000 medewerkers hebben in 2020 elders een baan gezocht. Deats brengt jou in contact met echte horecatalenten die staan te springen om weer terug te stappen in de horeca. Al voordat ze actief op zoek gaan.

Transparant én anoniem

Wij staan voor privacy. Zowel voor de werknemer als de werkgever. Dit betekent dat je alleen gegevens ontvangt als een medewerker een gesprek met je aan wilt gaan.

Toppers solliciteren niet…

… op hen wordt gesolliciteerd. En dat maakt Deats mogelijk.

deats recruitment jam

Meer informatie?

JAM! werkt met trots samen met Deats. Bovendien gingen een hoop mooie horecazaken je al voor, zoals Ron Blaauw, The Harbour Club en Bertmans. Bekijk hier de website van Deats voor alle mogelijkheden.

Onze klanten

Veel gestelde vragen