OVER ONS.

Waar wij voor staan.

Kwaliteit

JAM! streeft naar het beste werkgeverschap. Wij stellen dan ook zeer hoge eisen aan het niveau van onze dienstverlening. Dat resulteert in altijd kloppende loonstroken, foutloze aangiftes en nauwkeurige, overzichtelijke documentatie. Het werkgeverschap delen met JAM! betekent dat je kunt rekenen op service die verder gaat dan alleen payrolling. Dagelijks zit ons team klaar om te helpen bij alle vragen omtrent personeelszaken. Daarbij bieden we deskundigheid voor werkgever én werknemer.

assistent manager
deats recruitment jam

Open communicatie

JAM! is in 2014 opgericht door Minke de Kruijff en Jonathan Sandel uit passie voor de horeca. Wij geloven in open communicatie en een persoonlijke aanpak – zowel met jou als met je werknemers. Bij JAM! heb je een vast, persoonlijk aanspreekpunt dat volledig op de hoogte is van jouw situatie. Direct en altijd bereikbaar. Zelfs buiten kantooruren. Zo bieden wij service die volledig is afgestemd op je wensen.
over ons

Innovatie

JAM! is zich goed bewust dat de wereld van vandaag voortdurend verandert. Om de veranderende belangen van jou en je medewerkers zo goed mogelijk te behartigen, blijven wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Dit doen wij op het gebied van wet- en regelgeving, maar ook op het gebied van automatisering van het verloningsproces. Op die manier streven wij altijd naar een tarief waarmee je per saldo bespaart op jouw loonkosten.

All-in tarieven

JAM! staat voor transparantie over onze tarieven. Door duidelijke afspraken te maken weet je altijd waar je aan toe bent. Voor onze diensten betaal je een vaste factor, zonder bijkomstigheden achteraf. Zo kom je niet voor vervelende verrassingen te staan.