BLOG.
SVH beste leerbedrijf horeca

Beste Leerbedrijf Horeca 2018/2019. Meld jij je aan?

Vanaf juni gaat SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) weer op zoek naar het leerbedrijf dat zich het Beste Leerbedrijf Horeca 2018/2019 mag noemen. Leerlingen en docenten kunnen de leerbedrijven nomineren die volgens hen kans maken op deze titel via de nominatiepagina. Nieuw dit jaar is dat leerbedrijven die niet genomineerd zijn, zichzelf kunnen aanmelden. Hoe doe ik dat? Lees hieronder hoe je jezelf of anderen kan aanmelden.

Ook dit jaar doorlopen de deelnemers verschillende rondes waarna uiteindelijk wordt bepaald welk leerbedrijf wordt uitgeroepen tot Beste Leerbedrijf Horeca 2018/2019 en dus met deze felbegeerde titel naar huis gaat.

Leren doe je in de praktijk. Zeker in de sector horeca. Erkende leerbedrijven zijn essentieel om de nieuwe generatie klaar te stomen voor een carrière in de horeca. Het is zaak om als branche gezamenlijk te blijven streven naar topkwaliteit. Daar draagt SVH met Beste Leerbedrijf Horeca graag hun steentje aan bij.

Kwaliteit

De wedstrijd is in het leven geroepen om leren in de praktijk te stimuleren en de waarde die leerbedrijven voor de horecasector hebben onder de aandacht te brengen. Dit is goed voor de individuele leerbedrijven en de sector als geheel. Besteedt een leerbedrijf voldoende tijd en aandacht aan leerlingen? Biedt het bedrijf een veilige leeromgeving, met voldoende balans tussen werk en leren? Naar dit soort zaken wordt gekeken in de strijd om de titel Beste Leerbedrijf Horeca. De prijsuitreiking is ook dit jaar weer op de Horecava.

Aanmelden kan hier!

Wat doe die SVH ook alweer? Check de video hieronder:

Wil je niets missen van het allerlaatste horeca- en HR-nieuws? Schrijf je nu in voor de JAM! nieuwsbrief!

Ja, ik ontvang graag het laatste HR-nieuws en horeca-updates!