BLOG.
huis van iemand anders

‘Thuis’ borrelen, bankhangen en boogiën bij het Huis van Iemand Anders

Heb jij zin om een avond door te brengen alsof je thuis bent, maar dan minus de troep de volgende ochtend? Het Huis van Iemand Anders snapt je! Bij de Amsterdamse kroeg in de Van Woustraat ben je van maandag tot en met zaterdag welkom om jouw huisavond in te vullen – maar dan leuker. Wij zijn fan. Daarom zijn we heel blij dat de huiskamerbar zich sinds kort bij JAM! heeft aangesloten.

Wat voor leuks valt er te beleven?

Niet alleen kun je bij het café een gezellige kroegavond meemaken; je kunt er ook je eigen feest hosten. Wat dacht je van een bedrijfsborrel, een breicursus (ja, echt) of een groepsdiner? Geen probleem, het is zo geregeld. Daarnaast zijn er een hoop thema-avonden te beleven: de Bitter Ballen Bingo Borrel en de Electric Relaxation Popquiz zijn slechts een aantal vlammende voorbeelden. De menukaart stelt niet teleur: er is een heuse beer bible aanwezig en de finger food kaart bestaat uit een watertandende selectie van onder andere dim sum, samosa’s, calamari en crispy chicken. Dat is nog eens borrelen!

JAM!’s accountmanager Marcel spotte deze leuke kroeg en zo ging het balletje rollen. Vanuit het gehele JAM!-team heten we het Huis van Iemand Anders dus van harte welkom.

De opkomst van huiskamerrestaurants

De formule van het Huis van Iemand Anders is eentje die duidelijk gewaardeerd wordt, want het aantal huiskamerrestaurants in Nederland groeit flink. Zo zijn er verschillende websites waar je als thuiskok je services kunt aanbieden. In de buurt van Amsterdam zijn er al 78 van dit soort restaurants! Het unieke aan Huis van Iemand Anders is dat het een officiële kroeg is, maar met huissfeer. Je kunt er dus zowel een borrelhapje eten als tot en met 1 uur ‘s nachts (en in het weekend tot 3 uur ‘s nachts) de sterren van de hemel dansen. Hun motto? “Geen doorsnee club, geen doorsnee huis, geen doorsnee avond #altijdnaarhuis”. En zo is het.

Op de hoogte blijven?

Ben je benieuwd welke horecagelegenheden zich nog meer bij JAM! hebben aangesloten? Bekijk dan onze klantcases, volg onze social media pagina’s (Facebook, Instagram, LinkedIn) en vergeet vooral niet onze blog-pagina te checken. Hier zetten we geregeld onze klanten in het zonnetje!