BLOG.
JAM! Recruitment Renato's

Chef Sayim vindt baan door JAM!’s recruitment: ‘Het ging heel snel’

Personeel vinden in de horeca is één van de meest nijpende uitdagingen van de sector. Niet alleen vóór de coronacrisis was dit het geval. Het blijkt nu nog steeds lastig om getalenteerde medewerkers te vinden. JAM! helpt daar een handje bij. Recruitment is namelijk onderdeel van onze dienstverlening! Zo opende onze klant Renato’s in begin september hun nieuwe pizzeria in Nijmegen. Via JAM! werd een vacature uitgezet. Hierna ging onze recruitmentafdeling, onder leiding van Marlies, op zoek naar geschikte medewerkers. Kok Sayim Çagil werd benaderd, en inmiddels is hij de chef bij de Nijmeegse vestiging van Renato’s. Het is Sayim goed bevallen: ‘Ik werd gebeld door jullie recruiter, en vanaf dat moment ging het heel snel. Binnen no-time kon ik bij Renato’s aan de slag.’

recruitment JAM! renato's
Sayim was al op zoek naar een andere baan met meer vrije tijd in het weekend

Gevonden via vacaturewebsite

Sayim uploadde zijn cv op een vacaturewebsite, maar had zelf nog geen geschikte baan gevonden. ‘Ik heb veel ervaring als pizzaiolo. Eerst had ik mijn eigen zaak, maar die heb ik verkocht. Ik wilde graag meer vrij zijn in de weekenden, en met een eigen zaak kwam ik daar niet aan toe.’ JAM!’s recruiter Marlies vond zijn cv en belde hem op. Na een enthousiast gesprek begon het balletje te rollen; Sayim werd in contact gebracht met Jaap Baarends van Renato’s. ‘De gesprekken verliepen heel soepel. Jaap was op de hoogte van mijn ervaring en wensen, waardoor we snel konden schakelen. Ik ben kort daarna in Amsterdam ingewerkt, waarna ik in Nijmegen in een nieuw team aan de slag kon,’ legt Sayim uit.

JAM! recruitment
JAM! helpt met recruitment van begin tot eind: dit betekent ook het schrijven van vacatureteksten en het schieten van fotomateriaal

Recruitment voor JAM!’s relaties

Bij JAM! wordt er fulltime gewerkt om getalenteerde medewerkers te vinden voor onze relaties. Bovendien zetten we ons in om medewerkers te herplaatsen, als de samenwerking toch niet loopt zoals gehoopt. JAM! heeft inmiddels een grote database opgebouwd aan beschikbare kandidaten. Bovendien helpen we met het schrijven van vacatures, vullen we deze aan met foto- en videomateriaal én boosten we deze vervolgens online. Ook wordt het eerste contact door ons gelegd. Dat helpt om een goede selectie aan kandidaten te maken.

Meer informatie?

Inmiddels rekenen al een hoop van JAM!’s klanten op onze recruitment. Zou je graag meer willen weten over deze service? Lees dan hier meer over onze dienstverlening. Natuurlijk kun je ook geheel vrijblijvend direct in contact komen met onze recruiter Marlies! Stuur haar hier een mail. En op deze pagina zie je alle vacatures die op dit moment actief zijn.