BLOG.

JAM! is erkend leerbedrijf. Kom stage lopen!

Feest! We zijn namelijk sinds vandaag een erkend leerbedrijf! Daar zijn we best een beetje trots op. De Wet educatie en beroepsonderwijs verplicht mbo-studenten het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf. Dit noemen we de beroepspraktijkvorming (bpv). Wij bieden de student een goede en veilige werkplek die aansluit bij zijn/haar opleiding. Daar oefent de student het beroep uit waarvoor hij/zij in opleiding is, met de werkprocessen en werkzaamheden die daarbij horen.

Onze erkenning is ook zichtbaar in het register erkende leerbedrijven op stagemarkt.nl. Hierin staat voor welke opleidingen JAM! erkend is en wat stagiairs bij ons kunnen en mogen leren. Mbo-scholen raadplegen het register om passende leerbedrijven te vinden voor hun deelnemers.

Welke studenten kunnen bij ons ervaring op doen? Check hieronder de eisen.


Medewerker human resource management (HRM) niveau 4

Beroepsbeschrijving

De medewerker HRM houdt zich bezig met de ondersteuning van diverse HRM-processen. Hij/zij verricht ook de personeelsadministratie. Bij zijn/haar werk handelt hij altijd volgens vastgestelde bedrijfsprocedures en –regels, afgestemd op de geldende organisatiedoelen en wetgeving. De medewerker kan werkzaam zijn op een ruim opgezette HRM-afdeling van een grote organisatie, maar ook bij een kleinere organisatie waar de salarisadministratie onderdeel is van de HRM-afdeling. Er ontstaan daarnaast steeds meer HRM shared servicecentra om de (standaard) HRM-dienstverlening voor aangesloten organisaties uit handen te nemen. Ook daar kan de medewerker HRM werkzaam zijn.

Kerntaken en werkprocessen

Verzorgt klantcontact bij juridisch-administratieve dienstverlening.

  • Verstrekt (juridische) informatie en advies;
  • Verwijst indien nodig intern en/of extern door.

Verricht (juridische) dossierwerkzaamheden.

  • Beheert het (digitale) dossier;
  • Typeert en interpreteert gegevens t.b.v. vervolgprocedures.

Verricht de personeelsadministratie en ondersteunt bij diverse HRM processen.

  • Genereert in opdracht managementinformatie;
  • Verricht (administratieve) ondersteuning t.b.v. de salarisadministratie;
  • Verricht juridisch-administratieve ondersteuning bij HRM processen.

Ken of ben jij een MBO student in de richting van HR? Stuur ons even een mailtje of WhatsAppje en wie weet kan je hier aan de slag!