BLOG.
JAM! verzorgt cursus SVH Leermeester

JAM! verzorgt cursus SVH Leermeester op hoofdkantoor Amsterdam

Onlangs heeft JAM! voor het eerst een cursus SVH leermeester georganiseerd voor relaties op het hoofdkantoor in Amsterdam. Als leermeester heb je de bevoegdheid om stagiaires en leerlingen in de horeca op te leiden. En dat is goed meegenomen tijdens de horeca-opening! Wij stimuleren graag vakmanschap in de horeca, en daarom stellen we onze relaties in staat om deze cursus tegen gereduceerd tarief bij ons te volgen. Aan de eerste cursus hebben acht kandidaten deelgenomen, die allemaal glansrijk geslaagd zijn. Deze cursus wordt gegeven door Picabia Opleidingen: de specialist in horeca-opleidingen.

leermeestercursus JAM!

Manager Robin Beeks van onze relatie Wijmpje Beukers volgde ook met succes de cursus

Opleiden op meerdere niveaus

Doorgroeien in je werk is belangrijk – dat geldt voor iedere sector. Daarom vinden we het belangrijk om mee te denken over onderwijsopties binnen de horeca. De cursus Leermeester past daar precies in. Niet alleen leert de cursist ervan; als leermeester leid je ook de toekomstige horecageneratie op. Geaccrediteerde opleiders Ferry en Danieke Guichelaar van Picabia Opleidingen onderstrepen dit:

“De horecabranche is in deze spannende tijden onderhevig aan veel veranderingen. Er is juist nu veel behoefte aan professionaliteit. Wij staan ervoor om samen met JAM! deze stip op de horizon voor medewerkers te vormgeven door middel van innovatieve manieren en lesmogelijkheden. Door korte lijnen met JAM! hebben wij samen een succes gemaakt van de cursus SVH Leermeester voor hun deelnemers.”

JAM! verzorgt cursus SVH Leermeester

Ferry Guichelaar van Picabia Opleidingen gaf een in-house cursus SVH Leermeester

Leermeesterschap toepasbaar op nieuw team

De eerste cursus SVH Leermeester vond plaats tijdens de overgang van compleet dichte horeca naar open terrassen. Manager Robin Beeks van onze relatie Wijmpje Beukers, die ook participeerde, ziet dit als een voordeel. ‘Megafijn dat de cursus SVH Leermeester wordt aangeboden via JAM!. Hierdoor konden we tijdens de lockdown blijven leren en ontwikkelen.’ Ondanks de drukte, blijkt het handig om juist tijdens de horeca-opening leermeester te worden: ‘Je kunt je leermeesterschap nu niet alleen toepassen op leerlingen of stagiaires, maar ook natuurlijk op een heel nieuw team,’ vervolgt Robin. Hierdoor is je nieuwe team meteen ook beter ingewerkt. ‘Het is heel erg leerzaam, en de dagen zijn goed verzorgd. Ik kan de cursus aan iedereen aanraden!’

Robin past de opgedane kennis ook toe bij het trainen van nieuw personeel bij restaurant Wijmpje Beukers in Amsterdam

Robin past de opgedane kennis ook toe bij het trainen van nieuw personeel in haar team

Meer informatie over cursus SVH Leermeester?

De volgende cursus SVH Leermeester op ons kantoor aan het Rokin wordt op dit moment georganiseerd. Deze bieden wij tegen een gereduceerde prijs aan. Er zijn drie cursusdagen, verspreid over een paar weken: twee opleidingsdagen en een examendag. Uiteraard worden alle geldende coronaregels hierbij in acht genomen! Wil jij ook graag participeren aan de cursus SVH Leermeester of ben je geïnteresseerd in meer informatie voor jou en/of jouw medewerkers? Stuur dan een mail naar data@jamhoreca.nl en we geven je er graag meer info over. Lees hier ook meer over onze opleidingen en trainingen.

JAM!’s relaties tijdens de horeca-opening

Ben je benieuwd waar onze horecaklanten zich mee bezighouden? Houd onze nieuwspagina en social media kanalen (FacebookLinkedInInstagram) in de gaten voor meer updates.