Bij JAM! is de factor die je betaalt, de prijs, goed in vergelijking met andere payrollbedrijven.

Marja van der Made, eigenaar

Richten op waar je goed in bent

Best Western Hotel De Korenbeurs en restaurant FUNDI in Made bieden gasten een gezellige en smaakvolle ervaring tegen een redelijke prijs. Marja van der Made is de trotse eigenaresse van het sfeervolle hotel-restaurant. Marja legt uit dat zij voor een payrollpartner koos “om onszelf te ontzorgen.” Het is voor Marja van belang “dat wij onszelf kunnen richten op datgeen waar wij goed in zijn en wat we leuk vinden.” De personeelsadministratie en werkgeversrisico’s die payrollpartner uit handen neemt, zouden aan deze wens gehoor geven.

Een-op-een contact

De payrollservices van JAM! boden de organisatie duidelijke voordelen. Marja vertelt, “de factor die je betaalt, de prijs, is goed in vergelijking met andere payrollbedrijven.” Ook het contact verliep naar wens, op een persoonlijke manier. Het een-op-een contact – “ik heb niet telkens met andere mensen te maken” – vindt Marja uniek aan de services van JAM!. “Verder is de samenwerking altijd goed verlopen. Van begin af aan; bijvoorbeeld de overname van onze medewerkers en de manier waarop,” legt Marja uit.

Ontzorgd in personeelsadministratie

Inmiddels bespaart Marja tijd en moeite in personeelsadministratie door de services van JAM!. “Wat ikzelf het allerfijnste vind, is wanneer er nu zieken zijn in je bedrijf dat niet langer zorgen geeft. Alle regeltjes die er zijn, dat is een vak apart. Daar gaat zoveel tijd en energie inzitten. Dat hoef ik niet langer te doen en dat is mij het meeste waard.” Marja zou JAM! als payrollpartner “absoluut aanraden aan andere bedrijven.”

In een oogopslag