BLOG.
10.000e medewerker bertmans

Mijlpaal: de 10.000e JAM! medewerker bij Bertmans Centrum

JAM! groeit als een speer, en dit heeft tot een mijlpaal geleid. De 10.000e ingeschreven medewerker is namelijk een feit! Deze medewerker is werkzaam bij het hippe Rotterdamse restaurant Bertmans Centrum. Bertmans is al sinds november 2016 een klant van JAM!, en dus is dit de kers op de taart van onze jarenlange samenwerking. Niels Koomans, eigenaar van Bertmans, zegt hierover: “Risico’s loop je niet meer, als je bij een payrollbedrijf zit. En de mensen op kantoor zijn heel behulpzaam.” En dat geldt andersom natuurlijk ook!

10.000e medewerker bertmans

Wat is Bertmans voor restaurant?

Bertmans heeft twee prachtige locaties in Rotterdam: de eerste is gevestigd in Noord, terwijl het tweede restaurant vorig jaar april is geopend in het centrum. Bij beide plekken kun je terecht voor ontbijt, lunch, diner en borrels. Wat kun je verwachten van de keuken? Dit is wat Bertmans zelf zegt: “Ons uitgangspunt is altijd om verrassende, voedzame gerechten te koken, gemaakt van pure, seizoensgebonden ingrediënten. We laten ons graag inspireren door wereldse smaken en kooktechnieken, daarbij staat onze passie voor de gezonde keuken centraal.” En dit vertaalt zich naar de kaart: wat dacht je van boekweitmeel pannenkoeken met cashew vanille crème, een tuinbonenfalafelburger of de okonomiyaki? Genoeg afwisseling, dus.

10.000e medewerker bertmans

Volg je ons al?

Inmiddels doet JAM! de HR voor 175 klanten. Ben je benieuwd welke horecagelegenheden zich nog meer bij JAM! hebben aangesloten? Bekijk dan onze klantcases, volg onze social media pagina’s (FacebookInstagramLinkedIn) en vergeet vooral niet onze blog-pagina te checken. Hier zetten we geregeld onze klanten in het zonnetje!