BLOG.
harbour club investering

The Harbour Club Amsterdam Oost breidt uit: ‘royaal én een tikkeltje ondeugend’

Dat onze relatie The Harbour Club Amsterdam Oost loopt als een trein, is overduidelijk. Met een scala aan hoogwaardige gerechten, zeer getraind personeel, een waanzinnig interieur en een terras met uitzicht op de haven zou je denken dat ze al hun doelen al bereikt hebben. Niets is minder waar; aan het eind van volgend jaar opent The Harbour Club Oost een presentatieruimte voor meer dan 2.000 bezoekers! Het prijskaartje? Anderhalf miljoen euro. In een interview met Misset Horeca vertelt onze klant dat ze daarentegen een verdubbeling van omzet verwachten. Geen wonder dat Misset Horeca de Harbour Club Oost ‘royaal en een tikkeltje ondeugend’ noemt.

harbour club payrollpartner

Een soort Paradiso

Over de nieuwe eventruimte in The Harbour Club Oost is van tevoren uitgebreid gebrainstormd met een groep evenementenboekers. De uitkomst is een ‘box in een box, helemaal geïsoleerd’ met een uiterlijk dat doet denken aan Paradiso. Een podium aan het hoofd en twee balkons eromheen zorgen ervoor dat er vanaf alle kanten helder zicht is op degene die de bühne bekleedt. Bovendien opent binnenkort het viersterren Amsterdam City Harbour Hotel met 246 hotelkamers en 85 appartementen, pal naast The Harbour Club. Over genoeg geïnteresseerde partijen zal onze relatie zich dus niet zorgen hoeven te maken.

harbour club payrollpartner

JAM! als payroll- en recruiting partner

JAM! werkt al geruime tijd samen met The Harbour Club Oost. In het interview met Misset Horeca wordt JAM! vermeld als payrollpartner, maar ook als recruiter. Op de vraag hoe The Harbour Club hun personeel vindt, reageert restaurantmanager Joël Oostdam dat ze het geluk hebben een exclusief label te hebben, wat werknemers aantrekt. Bovendien zegt hij over JAM!: ‘Zij helpen om met ons mee mensen te zoeken. We werken ook met stagiaires, die eindigen vaak bij ons op de loonlijst. Dat vinden we een fijne aanpak: van onderaan aanvullen, die medewerkers opleiden en The Harbour Club feeling meegeven.’ Lees het complete interview hier.

Deze recruiting service leveren wij om mee te helpen het tekort aan personeel terug te dringen. Op die manier kunnen wij onze relaties naast hun payrolling ook op een andere manier ontzorgen. Door onze samenwerking met The Harbour Club Oost hebben we daar onder andere een chef de partie, een barman en meerdere bedieningsmedewerkers kunnen plaatsen. Een succesvolle collaboratie, dus!

the harbour club payrollpartner

Volg je ons al?

Inmiddels doet JAM! de HR voor 175 klanten, waar wij natuurlijk hartstikke trots op zijn. Ben je benieuwd welke horecagelegenheden zich nog meer bij JAM! hebben aangesloten? Bekijk dan onze klantcases, volg onze social media pagina’s (FacebookInstagramLinkedIn) en vergeet vooral niet onze blog-pagina te checken. Hier zetten we geregeld onze klanten in het zonnetje!