BLOG.

City Hall Leiden en De Firma Nijmegen in Terras Top 100!

Deze week kwam de Terras Top 100 2019 uit van Misset Horeca: een ranglijst waarin de beste 100 terrassen van Nederland een eervolle vermelding krijgen. En wat bleek: maar liefst twee van onze relaties staan te stralen in deze top 100! City Hall in Leiden en De Firma in Nijmegen mogen beide rekenen op een plek bij de beste 50 terrassen. Dat verbaast ons natuurlijk niets, en daarom vertellen we je graag meer over deze waanzinnig toffe plekken.

Nr. 11: City Hall, Leiden

De Italiaanse bar-bistro City Hall, onderdeel van de Horeca Groep Leiden, bevindt zich hartje centrum op het Stadhuisplein. Deze mooie plek noemt Misset Horeca “het beste terras van Zuid-Holland.” Daar worden geen doekjes om gewonden! De jury van Misset Horeca waant zich even in een Italiaans dorp, aangezien City Hall in een mooi klassiek pand huist. Niet alleen zijn er genoeg grote en kleine tafels in de zon; ook de schaduw is volop te vinden. Bovendien zet de medewerkster zich goed in voor de mystery guests. Kortom: een terras en service waar niet aan te tippen valt. Dat horen we graag!

terras top 100 city hall

Nr. 32: De Firma, Nijmegen

Aan de Nijmeegse Waalkade vind je het bebloemde pand van De Firma: een restaurant van het Horeca Kwartier Nijmegen dat kookt volgens de tradities van de Dutch Cuisine en shared dining. We schreven in deze blog al eens eerder over de hotspot in Nijmegen. Loop je via de ingang van het pand door naar buiten, dan word je daar verrast door niet één, maar twee terrassen. Deze “mooie zaak,” zoals Misset Horeca het noemt, heeft op het terras “banken bekleed met onder meer kussens die zijn voorzien van verwarming, lekker.” Niet alleen is de plek gelikt, het personeel zorgt ervoor dat het bezoek blijft hangen. Door oprechte interesse en een feilloze service verdient De Firma zijn welverdiende notering. Top.

Volg je ons al?

Inmiddels doet JAM! de HR voor 175 klanten, waar wij natuurlijk hartstikke trots op zijn. Ben je benieuwd welke horecagelegenheden zich nog meer bij JAM! hebben aangesloten? Bekijk dan onze klantcases, volg onze social media pagina’s (FacebookInstagramLinkedIn) en vergeet vooral niet onze blog-pagina te checken. Hier zetten we geregeld onze klanten in het zonnetje!