BLOG.
100 van sander inclusief werkgeverschap

JAM! bevestigt inclusief werkgeverschap met de 100 van Sander

Wij hebben ons met trots aangesloten bij de 100 van Sander van WSP Rijnmond! Dit is een samenwerkingsverband van UWV, gemeenten en SW-bedrijven in de arbeidsmarktregio Rijnmond, waar Rotterdam ook onder valt. In deze regio zijn ongeveer 70.000 mensen werkloos, en daar wil JAM! graag verandering in brengen. Door ons bij de 100 van Sander aan te sluiten, zetten wij ons in om mensen met een uitkering of afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan te helpen.

100 van sander inclusief werkgeverschap

Inclusief werkgeverschap uitgelegd

De 100 van Sander is mede-opgericht door televisiemaker en bekende Rotterdammer Sander de Kramer en WSP Rijnmond. Zij zijn de uitdaging aangegaan om binnen een half jaar minimaal 100 werkgevers te vinden die mensen aan een baan willen helpen. JAM! is één van deze 100 bedrijven. Hiervoor hebben we dan ook met trots onze handtekening gezet om het inclusief werkgeverschap te bevestigen.

De werkzoekenden die het betreft, hebben extra hulp nodig om aan een baan te komen. Denk maar aan mensen die al lange tijd niet meer gewerkt hebben, of een fysieke beperking, chronische ziekte of een taalachterstand hebben. Bovendien zijn er ook nog alleenstaande ouders die hun kinderen opvoeden. Ze hebben allemaal een ding gemeen: ze willen en kunnen werken. En dat komt goed uit in de horecasector, waar het personeelstekort nu nijpend is! Bekijk hieronder een compilatie van De 100 van Sander.

Meer info hierover?

Is jouw horecazaak gelegen in regio Rijnmond en ben je op zoek naar personeel? Stuur dan een mail naar onze Head of Recruitment Sherris. Wij helpen je graag om je personeelstekort op te lossen en tegelijkertijd inclusief werkgeverschap uit te dragen! Uiteraard helpen we je ook graag met onze werving en selectie-service als jouw zaak buiten regio Rijnmond ligt. Stuur ons ook dan een mail. Benieuwd naar onze opleidingsmogelijkheden? Lees hier dan meer over de in-house cursus SVH Leermeester, die we onlangs op ons kantoor in Amsterdam organiseerden. Houd ook onze nieuwspagina en social media kanalen (FacebookLinkedInInstagram) in de gaten voor meer updates.