BLOG.
horecabrains

JAM! is de nieuwe Preferred Supplier van HorecaBrains

JAM! heeft nieuws: sinds kort zijn we de samenwerking aangegaan met HorecaBrains! Het unieke nationale horecanetwerk verbindt ruim 300 ondernemers aan elkaar en is opgericht om de handen ineen te slaan en kennis met elkaar te delen. Hun motto is dan ook: ‘Samen sta je sterker dan alleen!’. Als nieuwe Preferred Supplier van HorecaBrains zorgen wij ervoor dat alle leden de meest hoogstaande service genieten, de scherpste deals sluiten en geholpen worden in hun zoektocht naar getalenteerd personeel. Op die manier wordt het HorecaBrains motto meteen al bewezen.

preferred supplier horecabrains

Exclusieve voordelen met JAM!

In totaal heeft HorecaBrains meer dan 60 Preferred Suppliers. Hiermee zorgt de horeca-netwerkclub voor slimme deals met bedrijven die goede producten leveren. Deze suppliers zijn onderverdeeld in meerdere categorieën zoals ‘Food & Beverage’, ‘Keuken’, ‘Evenementbenodigdheden’ en ‘Personeelszaken’. JAM! valt onder de laatste categorie voor Payroll en HRM Diensten. Alle leden van HorecaBrains die voor onze service kiezen, genieten een exclusief tarief. Daarnaast kunnen net zoals onze andere relaties rekenen op onze werving- en selectie service, de online portal MyJAM! en de JAM! Academy.

Onze huidige ambitie is om samen met HorecaBrains hét infopunt voor horecapersoneel te zijn door middel van keynotes, netwerkevenementen en sparringsmomenten over bijvoorbeeld de optimalisatie van personeelsadministratie en werving en selectie. Hier kijken we dan ook erg naar uit.

preferred supplier horecabrains

Het verhaal achter HorecaBrains

HorecaBrains is een heus familiebedrijf: vader Martijn en zoons Jeroen en Tom runnen de business met een gezamenlijke horeca-ervaring van meer dan 35 jaar. Martijn heeft namelijk 26 jaar als General Manager van een horeca- en evenementenlocatie gewerkt. Bovendien is hij de manager van PromoEvents. Jeroen en Tom hebben beiden de Hogere Hotelschool afgerond, en zijn daarna respectievelijk als manager van een discotheek & partycentrum en als Sales & Marketing medewerker bij Heineken in Curaçao aan de slag gegaan. Daarna hebben ze, met een flink netwerk op zak, zich na elkaar aangesloten bij het management van HorecaBrains. Oftewel: een familie die weet waar ze het over hebben.

Naast dat Martijn, Jeroen en Tom een hoop eigen kennis met zich meedragen, bezit elk nieuw lid van HorecaBrains natuurlijk ook de nodige knowhow! Aan de hand van halfjaarlijkse inspiratiemeetings hebben leden de kans elkaar beter te leren kennen. Bovendien kunnen ze hun eigen kennis uitwisselen én leren van de horecaondernemingen die ze bezoeken. Op de meetings komen gemiddeld zo’n 250 mensen per keer af, dus er is netwerkgelegenheid in overvloed. Bekijk hieronder bijvoorbeeld één van de afgelopen bijeenkomst, die plaatsvond in de imposante Augustijnenkerk in Maastricht.

Reis naar Boedapest of Zuid-Afrika

Vanzelfsprekend zijn de horecareizen die HorecaBrains organiseert ongekend populair. In de afgelopen jaren reisden groepen met 60 leden (!) naar bestemmingen zoals Zuid-Afrika, Valencia, Lissabon en Bordeaux. De laatste driedaagse trip naar Boedapest in april was een groot succes: ‘Van fine dining tot de beste burger in town, (…) we hebben het allemaal gezien!’ HorecaBrains regelde een viersterrenhotel in het midden van het centrum en stelde een programma samen die bomvol unieke horeca-ervaringen zat: denk aan een boottocht, een bezoek aan een bierbrouwerij en een Segway-tour door de stad heen. Daarnaast was het de perfecte gelegenheid om in informele sfeer onderlinge banden te creëren of te versterken, zoals bij onderstaande foto te zien is. In oktober vindt deze reis weer plaats – het zegt genoeg dat de stedentrip nu al compleet volgeboekt is.

Volg je ons al?

Inmiddels doet JAM! de HR voor 175 horecaondernemers. Voor een flink aantal van onze klanten zijn twee van onze medewerkers ook fulltime personeel aan het recruiten. Bekijk hier al de huidige externe vacatures die wij voor onze relaties hebben uitstaan. Stuur vooral een mail naar paul@jamhoreca.nl als je hier meer informatie over wenst te krijgen.

Ben je benieuwd welke horecaondernemers zich nog meer bij JAM! hebben aangesloten? Bekijk dan onze klantcases, volg onze social media pagina’s (FacebookInstagramLinkedIn) en vergeet vooral niet onze blog-pagina te checken. Hier zetten we geregeld onze klanten in het zonnetje!