BLOG.
floormanager

Misset Terras Top 100 bekend: The Harbour Club in top 10!

Op 6 september publiceerde Misset Horeca dan eindelijk de Misset Terras Top 100. JAM! kan met trots zeggen dat een aantal van onze relaties een plekje op de ranglijst hebben weten te bemachtigen. The Harbour Club stond zelfs in de top 10! “Een constant hoog niveau, het hele bezoek door”, zo luidde de beoordeling door de vakjury. Dit soort lovende woorden zijn een plezier om te lezen en Misset had over maar liefst drie andere relaties ook nog iets te zeggen. Lees ze hieronder!

The Harbour Club

The Harbour Club staat voor hoogstaande en gedetailleerde kookkunsten. Puur en intens genieten in een sfeervolle omgeving van een groot terras of prachtige ruimte, vol met kunst en vitrines met verse vis. De hoogst genoteerde Harbour Club is die in Den Haag, die plek 6 in de top 100 bestrijkt. The Harbour Club in Rotterdam staat op plek 87. De jury noemt het een prachtige zaak met dito terras.

Alleen al de gave kunst van Selwyn Senatori is een bezoekje aan The Harbour Club waard

De Veranda

Dit idyllische terras heeft een hoog plekje op de ranglijst in weten te nemen, namelijk op nummer 28! Gelegen aan de rand van het Amsterdamse bos staat deze brasserie dan ook in zijn recht om zichzelf als “een groene oase” te presenteren. De Veranda werkt met wat het seizoen hen te bieden heeft. De omgeving aan het water biedt de gast een ontsnapping van de drukke stad. De vakjury was hier dan ook van onder de indruk: “Prachtig, groot, keurig verzorgd, stijlvol meubilair, en overdekt. Kortom: een plaatje, bovendien gelegen aan het water. Dit wow-effect zakt niet weg gedurende het bezoek en dat is hartstikke knap op een drukke terrasdag.”

In den Hoofdwacht

Deze brasserie en wijnbar op de levendige markt van Zwolle heeft plek 37 in de top 100 ingenomen. Bij In den Hoofdwacht zijn ze experts in verse lokale gerechten en in drank. Met name de wijnen, whiskey’s en speciaalbieren zijn hier geliefd. De Misset jury was dan ook onder de indruk van de drankkaarten en de kennis van het personeel over de drank: “Eén van de juryleden is vinoloog, en werd door een medewerker met bovengemiddeld veel kennis van wijn verrast met een mooi glas buiten de kaart om.”

Oranje Buiten

Dit strandpaviljoen dat rechtstreeks aan het Markermeer ligt, mocht aanmeren op een zeer goede 47e plek. Het terras straalt authenticiteit en sfeer uit. Deze authenticiteit is dan ook terug te vinden in hoe Oranje Buiten is ontstaan: van een leegstaande kantoorkeet op een stuk braakliggend grond waar nog geen boot was te vinden, tot het bruisende paviljoen met plezier- en huurjachten dat het nu is. De vakjury van Misset Horeca voelde zich er helemaal tot rust komen en zei er het volgende over: “Het vakantiegevoel wordt nog extra onderstreept door de parasols, palm- en olijfbomen.”

Je waant je op het terras van Oranje Buiten in een vakantieoord

Volg je ons al?

Inmiddels doet JAM! de HR voor al ruim 342 relaties. Ben je benieuwd waar onze horecaklanten zich zoal mee bezighouden? Bekijk dan onze nieuwspagina, waar geregeld nieuws uit de branche op wordt gedeeld! Onlangs interviewden we chef’s manager Jorane Cuppen, die pleit voor een podiumplek voor koks. Natuurlijk hebben we ook nog social media pagina’s (Facebook, Instagram, LinkedIn) die je kan checken.