BLOG.
JAM! steunt horeca en is verplicht terrasvrij #HiepHiepHoreca

JAM! steunt horeca en is verplicht terrasvrij #HiepHiepHoreca

De terrassen gaan vanaf 28 april weer open. Dat viert JAM! door alle 26 collega’s op 30 april vanaf 1 uur ‘s middags terrasvrij te geven! Op dat moment mogen alle collega’s mét budget een terras opzoeken om zo een bijdrage te leveren aan de horeca. Dit gebeurt naar aanleiding van het initiatief #HiepHiepHoreca, dat uit de koker van Food Inspiration Magazine komt. Wij staan maar al te graag hand in hand met de horeca in Nederland.

Terrasvrij als bedankje collega’s en klanten

Aangezien alle collega’s al ruim een jaar hard aan het werk zijn tijdens de pandemie, horen de successen gevierd te worden. En de horeca-opening is daar één van! Terrasvrij geven is natuurlijk niet alleen een blijk van waardering naar collega’s, maar ook naar al onze horecaklanten door heel Nederland heen. Zij verdienen het om in het zonnetje gezet te worden. Daarom zijn wij benieuwd welke bedrijven zich nog meer bij het #HiepHiepHoreca initiatief aan gaan sluiten. Dit wordt een uitje voor in de boeken!

Op de hoogte blijven?

Ben je benieuwd waar onze horecaklanten zich mee bezighouden? Vergeet dan vooral niet om onze nieuwspagina te checken. Hier delen we geregeld nieuws uit de branche! Zo opende onze relatie Wijmpje Beukers onlangs een nieuw restaurant: eetcafé Schotsheuvel en startte Brouwerij Troost de Birreria.