BLOG.
bhv training

Cursus BHV bij UMH: de opleidingen en trainingen van JAM!

Goed geschoold personeel is cruciaal voor jouw horecazaak. JAM! zet zich hiervoor actief in. Zo bieden we de online JAM! Academy aan voor interactieve horecatrainingen en verzorgen we samen met partners online en in-house opleidingen. Voor onze relatie UMH Group heeft JAM! samen met partner Picabia en DLS Trainingen BHV cursusdagen op locatie bij George Marina georganiseerd én haalden medewerkers de cursus Sociale Hygiëne via de JAM! Academy.

bhv

JAM! organiseert cursusdagen en opleidingen voor haar klanten. Zo ook bij UMH: daar werd de cursus BHV georganiseerd

De BHV cursus op locatie

JAM! verzorgt opleidingsdagen voor jouw personeel. Jij schrijft ze in, wij regelen de rest. Zo hostte JAM! met Picabia en DLS Trainingen vier cursusdagen BHV bij UMH voor 15 kandidaten per keer.

BHV trainer Bert Feenstra: ‘Het is voor iedereen belangrijk is om een veiligheidscursus te doorlopen. En in de horeca al helemaal. Mensen verslikken zich, of worden onwel tijdens een hapje of een drankje. En in de keuken loop je al snel een brandwond op.’

bhv

Middels het naspelen van stressvolle situaties wordt adequaat optreden aangeleerd

Reanimatie, verband aanleggen en branden blussen

De cursus begint en eindigt met een theoretisch gedeelte, afgewisseld met handelingen uit de praktijk. ‘Die afwisseling is fijn,’ zegt Bart Tervoert, manager van George Asia. ‘Horecamensen zijn voornamelijk praktisch ingesteld, dus die gedeeltes zijn met name leuk.’

Tijdens de cursusdagen worden branden geblust, verbanden aangelegd en medische poppen gereanimeerd. ‘Je voelt je een stuk veiliger en verantwoord tijdens je werk,’ zegt Bart. ‘En buiten werk om ook. Ik denk dat als er op een festival iemand naast me neervalt, ik meteen actie onderneem.’

bhv

BHV trainer Bert legt de kandidaten van UMH uit hoe een brandblusser werkt

Interactieve training via de JAM! Academy

De JAM! Academy traint jouw personeel met leerzame horecacursussen. Zo is het via de JAM! Academy mogelijk om het certificaat Sociale Hygiëne te behalen. Dit gaat in samenwerking met onze partner HorecaHero. Eerst maken kandidaten een online training, waarna zij examen doen op één van de twintig locaties van HorecaHero.

Bovendien is er de mogelijkheid tot een custom-made horecatraining voor jouw zaak, gecreëerd met de nieuwste software. Ontdek hier de mogelijkheden van de JAM! Academy.

Meer weten?

Afgelopen jaar organiseerde JAM! al een cursus SVH Leermeester op ons kantoor. Bovendien werken we al jaren samen met horecazaken zoals Ron GastrobarRenato’s en The Harbour Club. Kom er meer over te weten via onze nieuwspagina en social media (InstagramFacebookLinkedIn).