BLOG.
Remastered

Bij de Remastered Experience raakt niemand uitgekeken

JAM! heeft een nieuwe speciale toevoeging aan hun klantenbestand! Remastered Rotterdam is een unieke, 60 minuten durende experience waarin de oude Hollandse Meesters worden bewerkt door de nieuwe Hollandse Meesters. Verwacht een soort mix tussen een bioscoop, festival en museum.

De perfecte date bij Remastered

Volgens Remastered-manager Percy Raap is Remastered de ideale date plek. ‘Mijn nichtje zit op de Erasmus Universiteit, en zij zegt dat veel vriendinnen hier op date gaan,’ zegt hij. Logisch eigenlijk: het is een keer wat anders dan naar de film, of een restaurant. ‘Je kan een beetje kletsen, kijken of het wat is… En als het niet klikt, dan kan je bij Remastered ook prima in stilte alles om je heen opnemen.’

remastered

Percy Raap is erg tevreden met de huidige voorstelling

Bij Remastered blijf je ontdekken

Precies uitleggen wat de Remastered Experience is gaat bijna niet. Zoals de naam het al zegt: je moet het ervaren. Gedurende een uur loop je een route door allerlei ruimtes, waar van boven tot onder allerlei bewegende en soms interactieve kunst wordt geprojecteerd. 

Een nieuw concept staat nog lang niet op de planning. Percy Raap is enorm tevreden over het huidige concept met de oude en nieuwe Hollandse kunstenaars: ‘Sommige mensen komen hier drie of vier keer kijken. Het is niet zoals het kijken van een film, die je na één keer kijken wel door hebt. Je blijft bij Remastered nieuwe dingen ontdekken.’

Jong en oud geniet

De variatie aan bezoekers is enorm. Er komen oma’s met hun kleinkinderen, die ondanks het leeftijdsverschil, beiden dingen zien die ze nog nooit hebben gezien. ‘Of je ziet volwassen mannen spontaan gaan tekenen,’ zegt Raap. ‘Die verschillende voorkeuren en gedragingen van bezoekers, dat maakt het zo speciaal.’ De diverse bezoekers zijn allemaal enthousiast over de experience. Zo enthousiast zelfs, dat sommigen er zijn gaan werken.

Werken bij Remastered

‘Het team bestaat uit diverse en vooral creatieve mensen, die  het product zelf ook echt leuk vinden,’ zegt Percy Raap. ‘Dat is erg belangrijk; de dagen dat ze hier werken, stralen ze ook echt uit dat ze het leuk vinden hier.’ Raap laat het team erg vrij. Hij is van mening dat het zich uiteindelijk tot zijn beste samenstelling vormt: ‘Het hangt allemaal af van hoe de werknemers zelf zijn. Daar kan je niet op sturen, alleen maar bijsturen. En dan krijg je een steady team.’

De samenwerking met JAM!

Remastered is in 2021 op aanraden van JAM!’s relatie restaurant Blij de samenwerking met JAM! aangegaan. ‘Kostprijs-technisch is het voor ons erg interessant,’ zegt Raap. ‘Ook vinden we het automatiseringssysteem en de inzichtelijkheid erg handig.’  Logischerwijs werken wij erg graag samen met zo’n mooie relatie als Remastered!

Op de hoogte blijven?

JAM! werkt al jaren samen met horecazaken zoals Ron GastrobarRenato’s en The Harbour Club. Kom er meer over te weten via onze nieuwspagina en social media (InstagramFacebookLinkedIn). Zo lees je hier het meest recente artikel over de groei van JAM!’s relatie The Breda Group.