BLOG.
Hoeve Landzicht Trouwlocatie

Hoeve Landzicht van Aquabubble populairste trouwlocatie in Nederland!

Horecagroep AquaBubble is met hun prachtige feestlocatie Hoeve Landzicht uitgeroepen tot de populairste trouwlocatie van Nederland in 2022. Deze relatie van JAM! komt voor het tweede jaar op rij als populairste uit de bus. Dat is niet niks!

Charmante locaties

Op Valentijnsdag bracht de trouwlocatiespecialist Toptrouwlocaties het goede nieuws: Hoeve Landzicht is de populairste trouwlocatie. Logisch ook: de Hoeve is omringd door weilanden en natuur en gelegen in het Groene Hart van Nederland.

Ze hebben drie zelfstandige gebouwen, De Wagenschuur, De Hooiberg en De Binnentuin & ‘t Voor. Allemaal met hun eigen charmes: De Wagenschuur is geheel van hout en met grote ramen, en erg knus. De Binnentuin is een hoge ruimte met veel daglicht, en de naastgelegen zaal ‘t Voor heeft een aangrenzend overdekt terras. Bij De Hooiberg kijk je uit over de weilanden.

aquabubble

Foto door Lisa van masterpiecevisuals.

Niet geheel onverwachts

Michel Nijman, de eigenaar van horecagroep AquaBubble, is trots op de eerste plek. ‘Je doet natuurlijk altijd je best om zo’n goed mogelijk product neer te zetten, om zoveel mogelijk te bieden voor de bruidsparen. Het ontmoeten van de paren op de open dagen van de trouwlocaties is ontzettend leuk, en al helemaal als ze daarna boeken natuurlijk.’

De overwinning kwam echter niet geheel onverwachts. ‘Kijk, wij houden het aantal aanmeldingen voor de open dagen altijd goed in de gaten. We zagen al dat we vijf keer op rij de meest bezochte open dagen hadden.’ De feestlocatie wist dus al dat ze een mooi plekje in de top 10 zouden bemachtigen. ‘Toch blijft het spannend waar je precies eindigt,’ zegt Nijman. ‘De bezoekersaantallen op open dagen zeggen uiteindelijk niets over de daadwerkelijke boekingen. Die kunnen toch hoger uitvallen bij andere locaties.’

Nog meer winst voor AquaBubble

Ook met hun andere trouwlocatie, landgoed Robacher’s Watermolen, slepen ze een eerste plek binnen. Ditmaal voor de populairste trouwlocatie van Noord-Holland. Dit landgoed, gelegen in Hauwert, werd in 2021 nog derde van Noord-Holland. ‘De laatste tijd zien we echt een stijging in de boekingen. En daar doe je het voor!’ Aldus Michel Nijman.

robachers watermolen aquabubble

Bij Landgoed Robacher’s Watermolen.

Samenwerken met JAM!

AquaBubble en JAM! werken al jarenlang goed samen, mede door het snelle en nauwe contact dat het HR-team met de horecagroep heeft. In totaal ontzorgt JAM! drie feestlocaties met haar medewerkers.

De Groene Liede is de derde locatie, en ook zeker het benoemen waard: deze locatie heeft zeven plekken waar verschillende trouwonderdelen plaats kunnen vinden. Bijvoorbeeld in de feestzaal met open haard, de serre met glazen schuifwanden en de tuin met prieel.

Op de hoogte blijven?

JAM! werkt al jaren samen met horecazaken zoals Ron GastrobarRenato’s en The Harbour Club. Kom er meer over te weten via onze nieuwspagina en social media (InstagramFacebookLinkedIn). Zo lees je hier het meest recente artikel over JAM!’s groei, zowel in klanten als in medewerkers.