BLOG.
restaurant 212

JAM! groeit door: veel nieuwe collega’s en klanten

JAM! groeit, zowel in relaties als in medewerkers. Het afgelopen jaar hebben we ondanks de coronacrisis flinke stappen gemaakt. En daar zijn we ontzettend trots op! Met maar liefst twaalf nieuwe collega’s in 2021 en drie nieuwe collega’s in 2022 is ons team uitgebreid naar achtendertig collega’s. Bovendien hebben we er zestig nieuwe relaties bijgekregen. Hoog tijd om hier wat dieper op in te gaan.

mirthe JAM! groei team

Het JAM! team heeft uitbreiding erbij op het gebied van HR, Verzuim, Front Office, Backoffice, Recruitment en Communicatie

Team groeit op een groot aantal afdelingen

Het HR team heeft acht nieuwe medewerkers mogen verwelkomen. De HR Managers, Leanne van der Veen, Martine Thorn, Danique Kraaij en Susanne van Veen zijn de nieuwe aanspreekpunten voor een groot aantal JAM! relaties. Hierin worden zij ondersteund door HR Medewerker Beaudine Schellevis en HR Assistentes Steffi Kenter, Yasmin Polatci en Mirthe Tjerkstra. Op de afdeling Salarisadministratie zijn onze collega’s Resma Balla en Cassidy Roeks erbij gekomen.

Bovendien heeft Suzanne Lub ons team aangesterkt als Front Office Medewerker, Jesse van der Linde als Junior Casemanager Ziekte & Verzuim, Shivani Singh als Recruitment & HR Stagiaire en Dana Heijboer als Junior Content Creator. Met zoveel nieuwe toppers binnen het bedrijf kan JAM! nóg betere service verlenen aan alle horecarelaties en medewerkers. En dat maakt ons blij.

't amsterdammertje groei JAM!

Afgelopen jaar is ook restaurant ‘t Amsterdammertje* de samenwerking met JAM! aangegaan

Nieuwe relaties zoals ‘t Amsterdammertje*, 212** en Putaine

De groei van het team loopt lineair met de relatie-uitbreiding. Hoe meer relaties JAM! aan zijn klantenbestand toe kan voegen, hoe meer werk! In 2021 zijn zestig horecazaken een nieuwe samenwerking met JAM! aangegaan. Hieronder vallen mooie horecazaken zoals Putaine in Rotterdam, ‘t Amsterdammertje* in Loenen aan de Vecht, Restaurant 212** in Amsterdam, GARUDA by Ron Gastrobar Indonesia in Den Haag en Holy Moly in Breda. In 2022 hopen we hier nog meer mooie namen aan toe te voegen.

Op de hoogte blijven?

JAM! werkt al jaren samen met horecazaken zoals Ron GastrobarRenato’s en The Harbour Club. Kom er meer over te weten via onze nieuwspagina en social media (InstagramFacebookLinkedIn).

Wil je niets missen van het allerlaatste horeca- en HR-nieuws? Schrijf je nu in voor de JAM! nieuwsbrief!

Ja, ik ontvang graag het laatste HR-nieuws en horeca-updates!