BLOG.
Kiboko Lodge

JAM! sponsort Kiboko Lodge

De Kiboko Lodge van de Watoto Foundation in Tanzania is de eerste lodge die volledig gerund wordt door voormalige straatkinderen. De jongens die er werken zijn inmiddels allemaal minimaal vier jaar opgeleid op de ambachtsschool van de Watoto Foundation. JAM! wilde graag bijdragen aan dit prachtige project dat straatkinderen een toekomst geeft.

Watoto Foundation helpt de Tanzaniaanse straatkinderen op allerlei manieren. Bijvoorbeeld met afkicken in een opvanghuis, of het verzorgen van hun lagere- en ambachtsschoolopleiding. De jongeren krijgen na deze opleiding een betaalde baan in de horeca, en soms ook in de landbouw of de tuinbouw. De opbrengsten van de Kiboko Lodge komen geheel ten goede aan de opvang en opleiding van de jeugd.

Zonnepanelen voor Kiboko Lodge

Kiboko Lodge garandeert werkgelegenheid en trainingen voor in de horeca. Het is de wens van de foundation om zelf onderhoudend te worden, en dus niet langer afhankelijk te zijn van sponsors. Door de zonnepanelen die JAM! sponsort kan de lodge zelf duurzame energie opwekken. JAM!, die natuurlijk een grote passie voor de horeca heeft, hoopt zo bij te dragen aan het zelf onderhoudend worden van de lodge en het creëren van een prachtige horecagelegenheid. Kiboko Lodge was erg blij met JAM!’s donatie, zo laat manager Frank in onderstaande video weten.

Op de hoogte blijven?

JAM! werkt al jaren samen met horecazaken zoals The Breda GroupRenato’s en The Harbour Club. Kom er meer over te weten via onze nieuwspagina en social media (InstagramFacebookLinkedIn). Zo lees je hier over onze relatie De Veranda, die onlangs de prijs kregen voor het beste terras van Nederland.