BLOG.
THOMS

THOMS in het zonnetje

Bij JAM! zetten we graag zo nu en dan onze relaties in het zonnetje. THOMS bestaat nu al zo’n zes jaar en is een echt Rotterdams concept. THOMS in het zonnetje dus, maar ook in het zonnetje bíj THOMS: onlangs hebben ze een prachtig nieuw terras geopend, dus ga hier zeker eens langs!

De hele dag (en nacht) bij THOMS

Zoals ze zelf ook verkondigen: iedereen is te allen tijde welkom. In de ochtend verzorgen ze jouw bakkie pleur en de rest van de dag kan je genieten van hun lekkere seizoensgebonden gerechten en borrelhappen. Van donderdag tot en met zaterdag kan je terecht bij hun Underground Bar, een kelderruimte waar vanaf een uurtje of 21 één van hun dj’s plaatjes draait.

THOMS

Tobias staat hier al zo’n vijf jaar achter de bar. Een kenmerkende sfeermaker voor de zaak dus!

Het personeel maakt de zaak

‘Het team is waar het allemaal om draait. Zij maken de sfeer,’ stelt eigenaar Thom van Zanten. THOMS probeert keer op keer, met een groep van ruim 60 uiteenlopende mensen, een hecht team te vormen. De een werkt er al vanaf de opening, terwijl de ander zich pas net heeft aangesloten. Voor het teamverband mag dat niets uitmaken. THOMS vindt het vooral heel belangrijk dat iedereen zich welkom voelt in hun horecafamilie en met een fijn gevoel naar werk komt.

Blijf nog langer hangen op het nieuwe terras

Het nieuwe terras is in twee delen binnengekomen en in één middag en één ochtend met man en macht uitgepakt. Het moest zo snel mogelijk uitgestald worden, want dit was tijdens de eerste lekkere dagen van het jaar. Alles moest direct klaarstaan voor de gasten. THOMS is overgegaan van een hoog terras met houten banken naar een laag terras met loungezitjes en kussens. Dit met het idee dat de gasten zo nóg langer bij THOMS blijven hangen.

Binnen twee dagdelen is dit grote terras opgezet.

De samenwerking met JAM!

THOMS ging de samenwerking met JAM! aan in 2019. Van Zanten kwam bij JAM! uit door op Google uit te spitten welk payrollbedrijf het goedkoopst was. Toen hebben zij bij hun collega’s van restaurant Blij, een andere JAM! relatie, nagevraagd hoe de samenwerking met JAM! verliep. En dat bleek positief te zijn, want de zaak ging in zee met JAM!. ‘Het is heel fijn dat alles rondom de contracten uit handen wordt genomen door JAM!,’ stelt THOMS.

Op  de hoogte blijven?

JAM! werkt al jaren samen met horecazaken zoals The Breda GroupRenato’s en The Harbour Club. Kom er meer over te weten via onze nieuwspagina en social media (InstagramFacebookLinkedIn). Zo lees je hier over onze relatie De Juwelier, die onlangs een Michelinster en de Young Chef Award heeft ontvangen!

 

Wil je niets missen van het allerlaatste horeca- en HR-nieuws? Schrijf je nu in voor de JAM! nieuwsbrief!

Ja, ik ontvang graag het laatste HR-nieuws en horeca-updates!