Pagina's
- home
- Vacatures
- Juridische dienstverlening voor de horeca
- Winactie
- Jaarverslag 2023 en vooruitblik 2024
- Verzuim management voor de horeca
- Contact
- Algemene voorwaarden
- Vrijblijvend Advies
- Privacy- en cookieverklaring
- Welke Arbeidsvoorwaarden Toepassen (WAT)
- Sitemap
- Bedankt bespaarcheck
- Premie en subsidie optimalisatie voor de horeca
- Bespaarcheck-nieuw
- Horeca Kick-off 2025 event
- Tijd om te knallen!
- Blogs
- Bedankt Contact
- Management rapportages voor de horeca
- JAM! + Franchise
- Prijzen
- Prijzen new
- Bedankt Urenregistratiesysteem
- Veelgestelde vragen
- Claim je kaarten – Gastvrij Rotterdam
- Offerte
- Recruitment en Detachering voor de horeca
- Over ons
- Cookie Policy
- Prijzen – Basic
- Prijzen 2024
- Boek jouw JAM! sessie – Gastvrij Rotterdam
- Privacyverklaring
- Ziekmelden
- Bedankt Horecava Uitnodiging
- Klantcases
- JAM!Helpt: een preventief verzuimbeleid – Landingpagina
- Team
- Sociale verantwoordelijkheid
- Bedankt
- Opleidingen en trainingen voor de horeca
- Prijzen – Compleet
- Power BI Test
- Offerte
- Welkom bij JAM!
- Support
- Kennisbank
- JAM!Helpt: een preventief verzuimbeleid
- Prijzen – Op Maat
- Brochure
- Yes, de overige drie tips om kosten te besparen!
- Deats Recruitment
- Medewerkers bij JAM!
- Bedankt Franchise
- Veelgestelde vragen 2024
- Bedankt Contact | HR & Payroll
- Verloningsperiode 4-wekelijks
- Bedankt Whitepaper
- Vacature Concept
- HR Management voor de horeca
- Contact – Franchise Plus
- Payroll horeca
- Bespaarcheck
- Bedankt Wouter
- Bedankt – 5 Handige Tips Voor Horecaondernemers
- Bedankt offerte
- JAMai: jouw slimme AI HR-assistent
- Afspraken
Cases
Pagina's
- Afspraken
- Algemene voorwaarden
- Bedankt
- Bedankt – 5 Handige Tips Voor Horecaondernemers
- Bedankt bespaarcheck
- Bedankt Contact
- Bedankt Contact | HR & Payroll
- Bedankt Franchise
- Bedankt Horecava Uitnodiging
- Bedankt offerte
- Bedankt Urenregistratiesysteem
- Bedankt Whitepaper
- Bedankt Wouter
- Bespaarcheck
- Bespaarcheck-nieuw
- Blogs
- Boek jouw JAM! sessie – Gastvrij Rotterdam
- Brochure
- Claim je kaarten – Gastvrij Rotterdam
- Contact
- Contact – Franchise Plus
- Cookie Policy
- Deats Recruitment
- home
- Horeca Kick-off 2025 event
- HR Management voor de horeca
- Jaarverslag 2023 en vooruitblik 2024
- JAM! + Franchise
- JAM!Helpt: een preventief verzuimbeleid
- JAM!Helpt: een preventief verzuimbeleid – Landingpagina
- JAMai: jouw slimme AI HR-assistent
- Juridische dienstverlening voor de horeca
- Kennisbank
- Klantcases
- Management rapportages voor de horeca
- Medewerkers bij JAM!
- Offerte
- Offerte
- Opleidingen en trainingen voor de horeca
- Over ons
- Payroll horeca
- Power BI Test
- Premie en subsidie optimalisatie voor de horeca
- Prijzen
- Prijzen – Basic
- Prijzen – Compleet
- Prijzen – Op Maat
- Prijzen 2024
- Prijzen new
- Privacy- en cookieverklaring
- Privacyverklaring
- Recruitment en Detachering voor de horeca
- Sitemap
- Sociale verantwoordelijkheid
- Support
- Team
- Tijd om te knallen!
- Vacature Concept
- Vacatures
- Veelgestelde vragen
- Veelgestelde vragen 2024
- Verloningsperiode 4-wekelijks
- Verzuim management voor de horeca
- Vrijblijvend Advies
- Welke Arbeidsvoorwaarden Toepassen (WAT)
- Welkom bij JAM!
- Winactie
- Yes, de overige drie tips om kosten te besparen!
- Ziekmelden
Berichten per categorie
- Category: Geen onderdeel van een categorie
- Category: Regelwetgeving
- Huurkorting horeca tijdens corona op basis van omzetdaling
- Wat zijn de nieuwe coronamaatregelen voor de horeca?
- Horecazaken krijgen vaker huurkorting van de rechter
- Hoe JAM! zijn klanten door de coronacrisis heen helpt
- WAB: Oproepkracht vormt risico
- De WAB opgehelderd: ‘Het hoeft horeca niet te benadelen’
- Nieuw minimumloon horeca per 1 januari 2019
- 2021: geen rietjes meer in jouw cocktail
- Wijzigingen regels werken met buitenlandse werknemers
- Administratie werknemers: wat mag je wel/niet bewaren?
- AVG. Wat betekent dat voor u als opdrachtgever?
- Personeelsmaaltijd en -drankjes. Hoe zit dat?
- Horeca rookruimten dicht. Waar moeten we dan roken (en lachen)?
- Nieuw handhavingsbeleid muziekgeluid horeca
- Nieuwe regels bij ontslag, WW en flexibele contracten
- Category: Interessant
- Wat je moet weten over schijnzelfstandigheid: zzp’ers in dienstverband
- JAM!Helpt is er voor de werknemer met geldzorgen
- VV Unicum onder 11-3 schittert met JAM! Horeca als trotse sponsor
- De beste tips voor HACCP als je niet met de Hygiënecode werkt
- 6 horecatips om op je paasbest het paasweekend in te gaan
- JAM! introduceert JAM!Helpt: jouw werknemersgeluk voorop
- 4 tips voor het aannemen van horeca personeel
- Rechtszaak werpt nieuw licht op ontslagkwesties: hoe zit dat met ontslag in de horeca?
- Vijf verrassende mocktailrecepten voor jouw horecazaak tijdens Dry January
- Innovaties voor jouw zaak die je niet mag missen
- De betekenis van payrolling: wat is payroll precies?
- Winnaars Gault&Millau Awards 2023: Putaine en Central Park
- De Veranda heeft het beste terras van Nederland!
- Ron Blaauw wint Entree Award ‘Ondernemer van het Jaar’
- Deze horecarelaties van JAM! scoren hoog bij Gault&Millau
- Hoeve Landzicht van Aquabubble populairste trouwlocatie in Nederland!
- Misset Terras Top 100 bekend: The Harbour Club in top 10!
- JAM! steunt horeca en is verplicht terrasvrij #HiepHiepHoreca
- Birreria combineert het beste van twee werelden: bier en pizza’s
- JAM! aangesloten bij Pensioenfonds Horeca & Catering
- Valentijn thuiseditie: 20x etentjes in heel Nederland
- Omscholing door corona: van kok tot Nederlands cursist
- Creatieve oplossingen in horecazaken na nieuwe coronamaatregelen
- Laurentz opende vlak voor horecasluiting: ‘Alle gasten hebben ons onthouden’
- Oplossing registratie van gasten in horeca tijdens corona
- 6 tips van horeca-ondernemers die tijdens corona daadwerkelijk helpen
- Ontmoet het JAM! team: HR Assistent Indy
- Geen personeelskosten tijdens NOW-periode met horeca personeelspartner JAM!
- Lichtpuntjes tijdens corona: Michelinster-waardige dinerbox tot aan dubbele omzet
- Vier Pasen én steun de horeca met paasbrunch to-go
- Renato’s doneert met #FitteStrijders gratis diners aan de zorg
- Radio Radio host livestreams en bezorgt pizza’s: ‘Mensen willen je echt steunen’
- Oranje Buiten wint bij het Ondernemersgala 2020: ‘Elk jaar vind je iets extra’s bij ons’
- BAK en Ron Gastrobar staan symbool voor Amsterdamse culinaire revolutie
- Nieuwe Peruaanse hotspot Nazka: zo goddelijk smaakte een aubergine nog nooit
- JAM! is de nieuwe Preferred Supplier van HorecaBrains
- The Harbour Club Amsterdam Oost breidt uit: ‘royaal én een tikkeltje ondeugend’
- City Hall Leiden en De Firma Nijmegen in Terras Top 100!
- Horecaondernemers geven 7 tips: zo creëer jij een succeszaak
- Nieuwe horeca hotspot: pizza en bier in ’t Blauwe Theehuis
- Mijlpaal: de 10.000e JAM! medewerker bij Bertmans Centrum
- Hoe krijg jij je café vol? Met deze 5 tips lukt het je zeker
- JAM! gaat naar Nijmegen: 7x de leukste hotspots!
- ‘Thuis’ borrelen, bankhangen en boogiën bij het Huis van Iemand Anders
- Horeca Groep Leiden start voor derde keer interne koksopleiding
- SEU kent recordaantal kandidaten in 2018
- Innovaties horeca 2019 vanaf de Horecava
- Voedselverspilling in de horeca? Serveer wat minder!
- JAM! Academy brengt magie in jouw horecazaak!
- Besparen op de investering én op de energiekosten van horeca-apparatuur.
- Amsterdam krijgt een smaakburgemeester!
- Gasten stelen peper en zoutstelletjes tot aan kussens en bestek
- “De horeca moet een betere werkgever worden.”
- De Dag van de Horecamedewerker 2018
- Spotify in de zaak. Mag dat wel?
- Erkend beroep uitoefenen? Kom werken bij JAM!
- Ron Blaauw opent gloednieuwe Indonesische hotspot in Amsterdam
- Onze klant The Harbour Club verbouwt groots
- Deliveroo bouwt keukens met twee Amsterdamse meesterchefs
- The Best Chef Awards 2018 finalisten
- Inschrijving Horecava Innovation Award 2019 geopend
- Eten thuisbezorgen? Eerst vergelijken!
- Beste Leerbedrijf Horeca 2018/2019. Meld jij je aan?
- Maak jouw horecazaak AVG proof!
- Onderzoek naar #MeToo in de horeca
- Scholier of student? Betaal dan minder of geen belasting.
- Welk Europees land kent de meeste werkloze jongeren zonder opleiding?
- In welke Europese stad vind je de duurste horeca?
- Ron Blaauw college van start
- De opmars van alcoholvrije dranken zet door
- Winestein, de sommelier met kunstmatige intelligentie
- Terrasmeubilair horeca: 9 trends op een rij
- Category: Alle nieuws
- Dit is hoe je nagaat of er sprake is van schijnzelfstandigheid
- Nieuwe horeca-cao: HR- en salariswijzigingen 2025
- Nieuw minimumloon in de horeca per januari 2025
- Michelin uitreiking 2024: een overzicht van de nieuwe sterrenrestaurants!
- De Misset Terras Top 100 van 2024 is bekend: deze JAM! klanten staan erin
- Het uitzenden van EK voetbalwedstrijden in horecazaken: hoe zit dat?
- Vaderdag vieren in Amsterdam? Hier moet je zijn!
- De horeca minimumloon tabellen van juli 2024
- JAM!’s recap van de Horeca Seizoen Kick-off van Wouter Verkerk
- De top 5 leukste terrassen in Rotterdam
- Plasticverbod horeca: goed voor de wereld, lastig voor de horecaondernemer
- Zo krijg je een wintersportgevoel in Nederland
- Hoe MADDOX inspeelt op horecatrends
- Wat zijn horecareferentiefuncties en wat kun je ermee?
- Van concept naar culinair: een horecabedrijf starten doe je met dit stappenplan
- Met deze 7 tips zorg je ervoor dat jouw personeel meer fooi krijgt
- Thuiskomen doe je bij MADDOX in Breda
- Een nieuwe ziekmelding na 2 jaar ziekte: wat nu?
- Een Winter Wonderland in Nederland? Hier vind je winterse sferen!
- Wel of niet overstappen naar een payrollbedrijf?
- Wat elke horecaondernemer moet weten over verlonen
- Je gasten koninklijk verwennen: 5 tips voor een Royal Treatment
- Uit eten met kerst? 10 kerst-approved restaurants
- Minimumloon voor de horeca stijgt met 9,5% in 2024
- Een volle horecazaak tijdens Kerst: zo doe je dat!
- De inlenersbeloning: gelijke rechten voor uitzendkrachten
- Waarom een SNA-keurmerk/ certificaat belangrijk is
- Nieuwe regels ZZP: moet jouw ZZP’er straks in loondienst?
- Prinsjesdag: De belangrijkste veranderingen voor horeca-ondernemers
- Dit zijn sinds juli 2023 de wetswijzigingen rond personeel
- 11x tips tegen hitte bij horecawerk
- Minimumloon vanaf juli 2023 verhoogd met 3,12%
- Pop-up restaurant in het Tolhuis: Zomer bij SixtyForty
- Nieuwkomers tussen de Michelin sterren: Central Park, Bistro de la Mer en HAVN!
- De horeca feestdagen toeslag: wie heeft er recht op?
- Minimumloon vanaf januari 2023
- JAM! sponsort Kiboko Lodge
- THOMS in het zonnetje
- Groot succes voor De Juwelier bij de Michelin uitreiking
- Nieuwe aanwinst voor Eindhoven: JAM!’s relatie The Harbour Club
- Duurzame streetfood hotspot in West: de Veganees
- Terras kriebels? 10x terrassen door heel Nederland
- Bij de Remastered Experience raakt niemand uitgekeken
- The Breda Group breidt uit: nieuwe partner Vagarsh Mogatseljan en twee nieuwe zaken
- Cursus BHV bij UMH: de opleidingen en trainingen van JAM!
- JAM! groeit door: veel nieuwe collega’s en klanten
- Rotterdams restaurant Putaine zoekt succesvol de randjes op
- De horeca is weer open: zo vind jij de leukste horecabaan
- Sterrendiners in relaxte sfeer bij ‘t Amsterdammertje
- Chef’s manager Jorane Cuppen: ‘De kok hoort in de spotlight te staan’
- JAM! bevestigt inclusief werkgeverschap met de 100 van Sander
- Wijmpje Beukers-team opent eetcafé Schotsheuvel: ‘Als wij het niet doen, wie dan?’
- Houd je personeel scherp tijdens de horeca lockdown met de JAM! Academy
- Chef Sayim vindt baan door JAM!’s recruitment: ‘Het ging heel snel’
- Category: Ontwikkelingen
- Stijgend ziekteverzuim onder jongeren in de horeca: JAM!Helpt is er voor de horecawerknemer én -ondernemer
- STAP-budget, doe er je voordeel mee!
- Een volle horecazaak na de lockdown. Hoe lukt dat?
- Gesha Coffee gaat door tijdens horecasluiting: ‘Slapeloze nachten hebben we niet’
- JAM! lanceert persoonlijke app MyJAM! voor klant en medewerker
- De JAM! Academy: horecatrainingen voor een hogere productiviteit en meer plezier
- Maak kennis met MyJAM!: ons handige online portal
- JAM! is erkend leerbedrijf. Kom stage lopen!
- JAM! gaat verhuizen!
- Amsterdam gaat strijd aan tegen crimineel geld in de horeca
- Horeca is nr. 4 van snelle groeiers. JAM! helpt bij personeelstekorten.
- Deliveroo hoeft werknemers niet in loondienst te nemen.
- Horeca kent opnieuw laagste ziekteverzuim
- Omzet horeca blijft maar stijgen!
- InstaJAM!
- Tijdens je pauze even de rookruimte induiken? Dacht ’t niet!
- Laat je vakantie niet verloren gaan bij ziekte!
- Category: Corona
- Category: Horeca
- Terugblik op de Gastvrij Rotterdam beurs
- Horecaondernemers opgelet: bespaar op je loonkosten met het loonkostenvoordeel (LKV)!
- JAM! als partner van Wouter Verkerk’s Festive Season Kick-off
- 5x leuke biercafés in Amsterdam
- Zo kies je de ideale horeca parasols voor jouw terras
- Klantenspotlight: Yangon Delight laat Amsterdam kennis maken met Birmees eten!
- 7 handige tips voor het interieur van jouw zaak
- Horeca terrasstoelen? Horeca terrasstoelen! Tips en waar je ze bestelt
- 5x leuke horecazaken met een Moederdag brunch
- 5x Koningsdag activiteiten waarmee je de “zwevers” jouw zaak inkrijgt!
- Vergroot het bewustzijn van je horecapersoneel over hun pensioen met deze drie stappen
- Zo ga je als horecawerkgever en -ondernemer om met de ramadan
- De 7 basisprincipes van HACCP: de basis voor veilig koken in jouw zaak
- 5 tips voor het maken van een personeelsplanning voor de horeca
- Hier moet je over nadenken bij het belonen van je horecamedewerkers
- De top 5 leukste terrassen in Amsterdam
- Upgrade je horeca terras met deze 5 tips
- RI&E horeca: hoe de Risico Inventarisatie en Evaluatie werkt
- Zwangerschapsverlof, geboorteverlof en ouderschapsverlof horeca: wat je als werkgever moet regelen
- Alles over pensioen voor je horecawerknemers
- Troef wint Bistronoom van het Jaar bij de Gault & Millau uitreiking
- Romantisch dineren doe je bij deze restaurants
- Romantische kans voor horecaondernemers: Valentijnsdag
- Zo krijg je het hossende carnavalsvolk in je zaak
- De horeca en horecaondernemer onder druk: is Gen Z de oplossing?
- Dit zijn dé horecatrends van 2024
- JAM! ontvangt ook dit jaar weer de SNA-certificering
- Blij alcoholvrij: Dry January doorkomen als horecaondernemer
- Corona is weer in opkomst – wat staat horeca ondernemers te wachten?
- Een nieuwe Horeca-cao voor 2024!
- Ziekteverzuim in de horeca: 6 tips om dit te voorkomen
- 5 Nijmeegse toprestaurants die je wilt bezoeken
- JAM! verzorgt cursus SVH Leermeester op hoofdkantoor Amsterdam
- Een mogelijke avondklok: wat betekent dat voor de horeca?
- Category: Oplossingen tijdens corona
- Category: Nieuwe relaties
- Category: KENNISBANK
- Category: Payroll
- Category: HR Management
- Category: Verzuim Management
- Category: Juridische dienstverlening
- Category: Kennisbank
Landingspagina's
- Tarieven JAM!
- Tarieven JAM!
- Uitnodiging JAM! Kick-off Event 2025
- JAM! | Horecava
- JAM!Helpt | Verlaag Verzuim
- HR en Payroll
- Uitnodiging JAM! Kick-off Event 2025
- Whitepaper - Verlaag Verzuim En Kosten
- 5 Handige tips voor horecaondernemers - Entree Banner oude huisstijl
- Gratis Dyflexis
- Payroll uitbesteden
- 5 Handige tips voor horecaondernemers
- Loonstrook
- Payroll uitbesteden
- Salarisadministratie uitbesteden
- Loonadministratie uitbesteden
- Elementor Landingspagina #12160
Mijn templates
- Klatcase Quotes Loop
- Klantcase video basic loop
- knop
- Elementor Enkelvoudige pagina #20064
- Klantcases single
- Klantcases Loop
- Footer 2024
- Header 2024
- Popup Prijzen Diensten
- Loop Klantcases
- Formulieren pagina's
- Bespaarcheck
- pre-header
- Footer JAM!
- Afspraak met Sales
- Homepage
- landings bespaarcheck
- bespaarcheck
- Verloningsperiode 4-wekelijks
- headerv1
- Blogs
- Single Kennis post
- blog single
- blog
- Archive kennisbank
- archive kennisbank met menu
- header kennisbank
- Kennisbank single
- Single News
- payroll
- Horeca klant
- HOMEPAGE
- Standaard kit
Cases
- Suzie Q
- De Veranda
- The Unbound
- UMH Group
- Renato's
- The Harbour Club & Horeca Groep Leiden
- Wijmpje Beukers
- Holt
- Venster33
- Small World Catering
- a Matter of Taste
- Debesus
- La Pizza
- De Korenbeurs
- Bertmans
- Brouwerij Troost
- AIR Amsterdam
- Ron Blaauw
Docs
- Over ons
- Wat kost payroll?
- Wat is het verschil tussen payroll en loonadministratie?
- Wat is er opgenomen in de payroll-factor?
- Waarvoor blijf ik zelf verantwoordelijk?
- Wat is het verschil tussen een payrollbedrijf en een uitzendbureau?
- Ik heb niet veel personeel in dienst. Is payrolling ook voor mij interessant?
- Hoe werkt payroll?
- Wat moet ik als werkgever doen om te voldoen aan de identificatieplicht?
- Waarom moet mijn medewerker een BSN bewijs uploaden en wat voor document moet dit zijn?
- Hoe check ik de status van een wijziging?
- Hoe bekijk ik de status van een onboarding?
- Mijn werknemer heeft geen e-mailadres, wat nu?
- Hoe beëindig ik een contract via MyJAM!?
- Welke rapportages kan ik inzien?
- Waar vind ik het loon en tarief van mijn medewerkers?
- Waar vind ik de leeftijd en geboortedatum van mijn medewerkers?
- ik ontvang de volgende foutmelding: "U bent niet geautoriseerd om deze handeling uit te voeren". Wat moet ik doen?
- Hoe werkt de zoekfunctie in overzichten?
- Hoe verleng ik een contract?
- Hoe kun je voorkeursinstellingen van overzichten instellen en opslaan?
- Hoe ken je rollen en autorisaties toe aan je managers en wat betekenen deze rollen?
- Hoe kan ik een uurloon-, functie of urenwijziging doorgeven via MyJAM!?
- Hoe kan ik de reserveringen van mijn medewerkers inzien in MyJAM!?
- Hoe bekijk ik plaatsingen en wat betekent een rood bolletje met een cijfer of uitroepteken ernaast?
- Hoe switch ik van rol?
- Voor wie zijn de kosten als mijn werknemer gaat re-integreren?
- Wat gebeurt er als één van medewerkers ziek wordt?
- Voor wie zijn de kosten als mijn werknemer ziek wordt?
- Hoe werkt het als mijn werknemer verlof wilt aanvragen (WAZO)?
- Uitbetaling bij ziekte
- Wat is een wachtdag?
- Moet ik naar de bedrijfsarts wanneer ik ziek ben?
- Ik ben ziek, wat moet ik doen?
- Ik ben uit dienst, maar heb nog openstaande reserveringen, zoals vakantiegeld en vakantie-uren. Wat nu?
- Wat houdt tijd-voor-tijd in?
- Wanneer wordt vakantiegeld uitbetaald?
- Waar vind ik de stand van mijn opgebouwde reserveringen (vakantie-uren/TVT-uren/vakantiegeld)?
- Kan ik mijn vakantiegeld en vakantie-uren tussentijds laten uitbetalen?
- Ik ben een oproepkracht. Bouw ik dan ook vakantie-uren op?
- Ik heb mijn vakantiegeld ontvangen, maar er is heel veel belasting afgegaan. Hoe kan dit?
- Hoeveel vakantiedagen bouw ik op?
- Hoeveel procent vakantiegeld bouw ik op?
- Wat is het verschil tussen vakantiegeld en vakantie-uren?
- Wanneer word ik uitbetaald?
- Uitleg voorschot, ook wel salarisbetaling
- Ik heb mijn salaris ontvangen, maar nog ik heb nog geen loonstrook. Wanneer kan ik de loonstrook verwachten?
- Mijn uren die zijn doorgegeven kloppen niet, wat nu?
- Ik heb een loonbeslag, wat houdt dit in?
- Ik heb geen salaris ontvangen, wat nu?
- Ik heb een einde opdracht of aanzegging ontvangen, hoe vraag ik een WW uitkering aan?
- Ik ga uit dienst, wat moet ik doen?
- Hoe geef ik een wijziging in telefoonnummer, email, adres, loonheffing door?
- Welke persoonsgegevens worden geadministreerd en wat wordt hiermee gedaan?
- Wat is precies loonheffingskorting en hoe kan ik deze later nog aan- of uitzetten?
- Kan ik een werkgeversverklaring krijgen via JAM!?
- Waar moet ik op letten bij het uploaden van mijn BSN-bewijs in de onboarding?
- Ik ben afkomstig uit een land buiten de EER. Mag ik in Nederland werken?
- Wie vraagt de TWV aan?
- Welke landen horen bij de Europese Economische Ruimte (EER)?
- Mijn verblijfsvergunning verloopt bijna. Wat gebeurt er nu met mijn contract?
- Wat is een BSN, waarom moet ik een BSN bewijs uploaden en wat voor documenten moet dit zijn?
- Waar moet ik op letten bij het uploaden van mijn verblijfsvergunning in de onboarding?
- Voor welke periode mag een TWV aangevraagd worden?
- Mag ik onbeperkt werken met een TWV?
- Mag ik in Nederland werken zonder BSN?
- Kan ik een buitenlands adres opgeven in mijn onboarding?
- Ik heb mijn verblijfsvergunning nog niet ontvangen van de IND. Mag ik ook werken met een brief van de IND?
- Ik heb al bij een andere werkgever een TWV. Mag ik ook bij jullie in dienst met dezelfde TWV?
- Wat is een tewerkstellingsvergunning (TWV)?
- Ik ben gevlucht uit Oekraïne. Mag ik werken in Nederland?
- Waar vindt ik mijn JAM! documenten?
- Mijn opdrachtgever heeft een onboarding gestart. Ik ben ingelogd in MyJAM!, wat nu?
- Welke landen horen binnen de EER?
- Wat is precies loonheffingskorting en hoe kan ik deze later nog aan- of uitzetten?
- Wat is de website en waar kan ik inloggen?
- Waarom moet ik mijn legitimatiebewijs uploaden?
- Waar kan ik zien wat de status van mijn onboarding is en wat houdt dit in?
- Ik moet mijn rekeningnummer invullen. Wat is BIC en IBAN?
- Ik kan niet meer inloggen op mijn account. Wat moet ik doen?
- Ik heb stap 4, 5 en 6 van de onboarding ingevuld, wat nu?
- Ik heb geen inloggegevens ontvangen, wat nu?
- Hoe kom ik vanuit MyJAM! op de support pagina?
- Het lukt niet om mijn contract te tekenen. Wat moet ik doen?
- Wat houdt de Studenten-en-scholierenregeling in?
- Hoe moet ik de voor- en achterkant van mijn identiteitsbewijs uploaden tijdens de inschrijving?
- Wanneer ontvang ik mijn jaaropgave?
- Studenten- en Scholierenregeling
- Ik heb twee loonstroken ontvangen. Hoe kan dat?
- Er is een vordering te zien op mijn loonstrook wat houdt dit in?
- Er staat een declaratie op mijn loonstrook, wat betekent dit?
- Wanneer ontvang ik mijn loonstrook?
- Wat is het verschil tussen payroll en uitzenden?
- Ik heb een detacheringscontract, wat houdt dit in?
- Wat is het minimumloon voor mijn medewerkers vanaf 1 januari 2023?
- Wat houdt de horeca-cao per 1 januari 2022 tm 31 december 2023 in?
- Wanneer ben je een vakkracht
- Op welke dag betaalt JAM! salarissen uit?
- Kan ik bij JAM! ook lopende contracten onderbrengen?
- Als mijn bedrijf geen horecaonderneming is, kan het dan alsnog bij JAM! terecht voor payroll?
klanten
klanten
Docs Categories
- Algemeen
- MyJAM!
- Onboarding medewerker
- Onze dienstverlening
- Werving & Selectie
- Medewerkers
- Ziekte & Verzuim
- Als medewerker aan de slag bij JAM!
- Loonstroken en Jaaropgave
- Onboarding - MyJAM!
- Onboarding niet NL medewerkers
- Overige vragen
- Salaris
- Vakantiegeld en vakantie-uren
- Verzuim
- Opdrachtgevers
Knowledge Base
Berichten per categorie
- Category: Geen onderdeel van een categorie
- Category: Regelwetgeving
- Huurkorting horeca tijdens corona op basis van omzetdaling
- Wat zijn de nieuwe coronamaatregelen voor de horeca?
- Horecazaken krijgen vaker huurkorting van de rechter
- Hoe JAM! zijn klanten door de coronacrisis heen helpt
- WAB: Oproepkracht vormt risico
- De WAB opgehelderd: ‘Het hoeft horeca niet te benadelen’
- Nieuw minimumloon horeca per 1 januari 2019
- 2021: geen rietjes meer in jouw cocktail
- Wijzigingen regels werken met buitenlandse werknemers
- Administratie werknemers: wat mag je wel/niet bewaren?
- AVG. Wat betekent dat voor u als opdrachtgever?
- Personeelsmaaltijd en -drankjes. Hoe zit dat?
- Horeca rookruimten dicht. Waar moeten we dan roken (en lachen)?
- Nieuw handhavingsbeleid muziekgeluid horeca
- Nieuwe regels bij ontslag, WW en flexibele contracten
- Category: Interessant
- Wat je moet weten over schijnzelfstandigheid: zzp’ers in dienstverband
- JAM!Helpt is er voor de werknemer met geldzorgen
- VV Unicum onder 11-3 schittert met JAM! Horeca als trotse sponsor
- De beste tips voor HACCP als je niet met de Hygiënecode werkt
- 6 horecatips om op je paasbest het paasweekend in te gaan
- JAM! introduceert JAM!Helpt: jouw werknemersgeluk voorop
- 4 tips voor het aannemen van horeca personeel
- Rechtszaak werpt nieuw licht op ontslagkwesties: hoe zit dat met ontslag in de horeca?
- Vijf verrassende mocktailrecepten voor jouw horecazaak tijdens Dry January
- Innovaties voor jouw zaak die je niet mag missen
- De betekenis van payrolling: wat is payroll precies?
- Winnaars Gault&Millau Awards 2023: Putaine en Central Park
- De Veranda heeft het beste terras van Nederland!
- Ron Blaauw wint Entree Award ‘Ondernemer van het Jaar’
- Deze horecarelaties van JAM! scoren hoog bij Gault&Millau
- Hoeve Landzicht van Aquabubble populairste trouwlocatie in Nederland!
- Misset Terras Top 100 bekend: The Harbour Club in top 10!
- JAM! steunt horeca en is verplicht terrasvrij #HiepHiepHoreca
- Birreria combineert het beste van twee werelden: bier en pizza’s
- JAM! aangesloten bij Pensioenfonds Horeca & Catering
- Valentijn thuiseditie: 20x etentjes in heel Nederland
- Omscholing door corona: van kok tot Nederlands cursist
- Creatieve oplossingen in horecazaken na nieuwe coronamaatregelen
- Laurentz opende vlak voor horecasluiting: ‘Alle gasten hebben ons onthouden’
- Oplossing registratie van gasten in horeca tijdens corona
- 6 tips van horeca-ondernemers die tijdens corona daadwerkelijk helpen
- Ontmoet het JAM! team: HR Assistent Indy
- Geen personeelskosten tijdens NOW-periode met horeca personeelspartner JAM!
- Lichtpuntjes tijdens corona: Michelinster-waardige dinerbox tot aan dubbele omzet
- Vier Pasen én steun de horeca met paasbrunch to-go
- Renato’s doneert met #FitteStrijders gratis diners aan de zorg
- Radio Radio host livestreams en bezorgt pizza’s: ‘Mensen willen je echt steunen’
- Oranje Buiten wint bij het Ondernemersgala 2020: ‘Elk jaar vind je iets extra’s bij ons’
- BAK en Ron Gastrobar staan symbool voor Amsterdamse culinaire revolutie
- Nieuwe Peruaanse hotspot Nazka: zo goddelijk smaakte een aubergine nog nooit
- JAM! is de nieuwe Preferred Supplier van HorecaBrains
- The Harbour Club Amsterdam Oost breidt uit: ‘royaal én een tikkeltje ondeugend’
- City Hall Leiden en De Firma Nijmegen in Terras Top 100!
- Horecaondernemers geven 7 tips: zo creëer jij een succeszaak
- Nieuwe horeca hotspot: pizza en bier in ’t Blauwe Theehuis
- Mijlpaal: de 10.000e JAM! medewerker bij Bertmans Centrum
- Hoe krijg jij je café vol? Met deze 5 tips lukt het je zeker
- JAM! gaat naar Nijmegen: 7x de leukste hotspots!
- ‘Thuis’ borrelen, bankhangen en boogiën bij het Huis van Iemand Anders
- Horeca Groep Leiden start voor derde keer interne koksopleiding
- SEU kent recordaantal kandidaten in 2018
- Innovaties horeca 2019 vanaf de Horecava
- Voedselverspilling in de horeca? Serveer wat minder!
- JAM! Academy brengt magie in jouw horecazaak!
- Besparen op de investering én op de energiekosten van horeca-apparatuur.
- Amsterdam krijgt een smaakburgemeester!
- Gasten stelen peper en zoutstelletjes tot aan kussens en bestek
- “De horeca moet een betere werkgever worden.”
- De Dag van de Horecamedewerker 2018
- Spotify in de zaak. Mag dat wel?
- Erkend beroep uitoefenen? Kom werken bij JAM!
- Ron Blaauw opent gloednieuwe Indonesische hotspot in Amsterdam
- Onze klant The Harbour Club verbouwt groots
- Deliveroo bouwt keukens met twee Amsterdamse meesterchefs
- The Best Chef Awards 2018 finalisten
- Inschrijving Horecava Innovation Award 2019 geopend
- Eten thuisbezorgen? Eerst vergelijken!
- Beste Leerbedrijf Horeca 2018/2019. Meld jij je aan?
- Maak jouw horecazaak AVG proof!
- Onderzoek naar #MeToo in de horeca
- Scholier of student? Betaal dan minder of geen belasting.
- Welk Europees land kent de meeste werkloze jongeren zonder opleiding?
- In welke Europese stad vind je de duurste horeca?
- Ron Blaauw college van start
- De opmars van alcoholvrije dranken zet door
- Winestein, de sommelier met kunstmatige intelligentie
- Terrasmeubilair horeca: 9 trends op een rij
- Category: Alle nieuws
- Dit is hoe je nagaat of er sprake is van schijnzelfstandigheid
- Nieuwe horeca-cao: HR- en salariswijzigingen 2025
- Nieuw minimumloon in de horeca per januari 2025
- Michelin uitreiking 2024: een overzicht van de nieuwe sterrenrestaurants!
- De Misset Terras Top 100 van 2024 is bekend: deze JAM! klanten staan erin
- Het uitzenden van EK voetbalwedstrijden in horecazaken: hoe zit dat?
- Vaderdag vieren in Amsterdam? Hier moet je zijn!
- De horeca minimumloon tabellen van juli 2024
- JAM!’s recap van de Horeca Seizoen Kick-off van Wouter Verkerk
- De top 5 leukste terrassen in Rotterdam
- Plasticverbod horeca: goed voor de wereld, lastig voor de horecaondernemer
- Zo krijg je een wintersportgevoel in Nederland
- Hoe MADDOX inspeelt op horecatrends
- Wat zijn horecareferentiefuncties en wat kun je ermee?
- Van concept naar culinair: een horecabedrijf starten doe je met dit stappenplan
- Met deze 7 tips zorg je ervoor dat jouw personeel meer fooi krijgt
- Thuiskomen doe je bij MADDOX in Breda
- Een nieuwe ziekmelding na 2 jaar ziekte: wat nu?
- Een Winter Wonderland in Nederland? Hier vind je winterse sferen!
- Wel of niet overstappen naar een payrollbedrijf?
- Wat elke horecaondernemer moet weten over verlonen
- Je gasten koninklijk verwennen: 5 tips voor een Royal Treatment
- Uit eten met kerst? 10 kerst-approved restaurants
- Minimumloon voor de horeca stijgt met 9,5% in 2024
- Een volle horecazaak tijdens Kerst: zo doe je dat!
- De inlenersbeloning: gelijke rechten voor uitzendkrachten
- Waarom een SNA-keurmerk/ certificaat belangrijk is
- Nieuwe regels ZZP: moet jouw ZZP’er straks in loondienst?
- Prinsjesdag: De belangrijkste veranderingen voor horeca-ondernemers
- Dit zijn sinds juli 2023 de wetswijzigingen rond personeel
- 11x tips tegen hitte bij horecawerk
- Minimumloon vanaf juli 2023 verhoogd met 3,12%
- Pop-up restaurant in het Tolhuis: Zomer bij SixtyForty
- Nieuwkomers tussen de Michelin sterren: Central Park, Bistro de la Mer en HAVN!
- De horeca feestdagen toeslag: wie heeft er recht op?
- Minimumloon vanaf januari 2023
- JAM! sponsort Kiboko Lodge
- THOMS in het zonnetje
- Groot succes voor De Juwelier bij de Michelin uitreiking
- Nieuwe aanwinst voor Eindhoven: JAM!’s relatie The Harbour Club
- Duurzame streetfood hotspot in West: de Veganees
- Terras kriebels? 10x terrassen door heel Nederland
- Bij de Remastered Experience raakt niemand uitgekeken
- The Breda Group breidt uit: nieuwe partner Vagarsh Mogatseljan en twee nieuwe zaken
- Cursus BHV bij UMH: de opleidingen en trainingen van JAM!
- JAM! groeit door: veel nieuwe collega’s en klanten
- Rotterdams restaurant Putaine zoekt succesvol de randjes op
- De horeca is weer open: zo vind jij de leukste horecabaan
- Sterrendiners in relaxte sfeer bij ‘t Amsterdammertje
- Chef’s manager Jorane Cuppen: ‘De kok hoort in de spotlight te staan’
- JAM! bevestigt inclusief werkgeverschap met de 100 van Sander
- Wijmpje Beukers-team opent eetcafé Schotsheuvel: ‘Als wij het niet doen, wie dan?’
- Houd je personeel scherp tijdens de horeca lockdown met de JAM! Academy
- Chef Sayim vindt baan door JAM!’s recruitment: ‘Het ging heel snel’
- Category: Ontwikkelingen
- Stijgend ziekteverzuim onder jongeren in de horeca: JAM!Helpt is er voor de horecawerknemer én -ondernemer
- STAP-budget, doe er je voordeel mee!
- Een volle horecazaak na de lockdown. Hoe lukt dat?
- Gesha Coffee gaat door tijdens horecasluiting: ‘Slapeloze nachten hebben we niet’
- JAM! lanceert persoonlijke app MyJAM! voor klant en medewerker
- De JAM! Academy: horecatrainingen voor een hogere productiviteit en meer plezier
- Maak kennis met MyJAM!: ons handige online portal
- JAM! is erkend leerbedrijf. Kom stage lopen!
- JAM! gaat verhuizen!
- Amsterdam gaat strijd aan tegen crimineel geld in de horeca
- Horeca is nr. 4 van snelle groeiers. JAM! helpt bij personeelstekorten.
- Deliveroo hoeft werknemers niet in loondienst te nemen.
- Horeca kent opnieuw laagste ziekteverzuim
- Omzet horeca blijft maar stijgen!
- InstaJAM!
- Tijdens je pauze even de rookruimte induiken? Dacht ’t niet!
- Laat je vakantie niet verloren gaan bij ziekte!
- Category: Corona
- Category: Horeca
- Terugblik op de Gastvrij Rotterdam beurs
- Horecaondernemers opgelet: bespaar op je loonkosten met het loonkostenvoordeel (LKV)!
- JAM! als partner van Wouter Verkerk’s Festive Season Kick-off
- 5x leuke biercafés in Amsterdam
- Zo kies je de ideale horeca parasols voor jouw terras
- Klantenspotlight: Yangon Delight laat Amsterdam kennis maken met Birmees eten!
- 7 handige tips voor het interieur van jouw zaak
- Horeca terrasstoelen? Horeca terrasstoelen! Tips en waar je ze bestelt
- 5x leuke horecazaken met een Moederdag brunch
- 5x Koningsdag activiteiten waarmee je de “zwevers” jouw zaak inkrijgt!
- Vergroot het bewustzijn van je horecapersoneel over hun pensioen met deze drie stappen
- Zo ga je als horecawerkgever en -ondernemer om met de ramadan
- De 7 basisprincipes van HACCP: de basis voor veilig koken in jouw zaak
- 5 tips voor het maken van een personeelsplanning voor de horeca
- Hier moet je over nadenken bij het belonen van je horecamedewerkers
- De top 5 leukste terrassen in Amsterdam
- Upgrade je horeca terras met deze 5 tips
- RI&E horeca: hoe de Risico Inventarisatie en Evaluatie werkt
- Zwangerschapsverlof, geboorteverlof en ouderschapsverlof horeca: wat je als werkgever moet regelen
- Alles over pensioen voor je horecawerknemers
- Troef wint Bistronoom van het Jaar bij de Gault & Millau uitreiking
- Romantisch dineren doe je bij deze restaurants
- Romantische kans voor horecaondernemers: Valentijnsdag
- Zo krijg je het hossende carnavalsvolk in je zaak
- De horeca en horecaondernemer onder druk: is Gen Z de oplossing?
- Dit zijn dé horecatrends van 2024
- JAM! ontvangt ook dit jaar weer de SNA-certificering
- Blij alcoholvrij: Dry January doorkomen als horecaondernemer
- Corona is weer in opkomst – wat staat horeca ondernemers te wachten?
- Een nieuwe Horeca-cao voor 2024!
- Ziekteverzuim in de horeca: 6 tips om dit te voorkomen
- 5 Nijmeegse toprestaurants die je wilt bezoeken
- JAM! verzorgt cursus SVH Leermeester op hoofdkantoor Amsterdam
- Een mogelijke avondklok: wat betekent dat voor de horeca?
- Category: Oplossingen tijdens corona
- Category: Nieuwe relaties
- Category: KENNISBANK
- Category: Payroll
- Category: HR Management
- Category: Verzuim Management
- Category: Juridische dienstverlening
- Category: Kennisbank